reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Przeżyłam kolejne płukanie, tym razem lekarka uprzedziła, że będzie bolało. Normalnie dałaby krople z antybiotykiem, ale ze względu na to, że wszystkie przenikają do dzidzi nie dała nic, a i ja nie chciałam... ale powiem wam, że i tak po tym płukaniu poczułam ulgę w efekcie końcowym. Chyba będę żyła... :happy2:
Dziewczyny... cieszę się, że już prawie połowa października, jeszcze trochę i będzie nas dwa razy więcej (no... w przypadku stokrotki to nawet więcej niż dwa ;-)).
Swoją drogą to racja z tym cc, skoro są wskazania jakiekolwiek, to nie rozumiem tej oszczędności służby zdrowia. Przede wszystkim trzeba być człowiekiem, w końcu chodzi o życie i zdrowie drugiego człowieka. Nie ma nic ważniejszego.

reklama
* Doggi *- długość szyjki zabójcza :o troszkę zazdroszczę :)
Ale faktycznie skoro masz się męczyć to niech przeprowadzą CC. Ale jako, że jeszcze sporo czasu to życzę by szyjka powoli zaczeła się skracać ;)

* Unita *- super, że już po wszystkim i jest poprawa :)

no ja mam nadzieję, że fryzjer wyciął Ci przy okazji z głowy te pesymistyczne nastawienie! lepiej taka szyjka, niż ta skracająca się już w 20 tyg. proszę mi tu pozytywnie myśleć! :tak::tak::tak:
właśnie się zastanawiałam jak wygląda sprawa CC. moja gin nie pracuje w szpitalu, więc może dać skierowanie na CC, czy nie? :dry:

ja po szybkiej wizycie (bezpłatnej, uffffff). amotaks i metronidazol na 10 dni. niestety wiele wątpliwości i ta konsultacja u innego gin chyba mnie nie ominie. tylko do kogo tu iść. nie lubię takich sytuacji :-(

reklama
Do góry