reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Bo jak pytałam o ten bol po prawej, to mi lekarz powiedział ze moze to byc po wyrostku. Zrobiły sie zrosty i ciągnie strasznie. No ja miałam ten wyrostek wycinany, wiec moze faktycznie to to.

reklama
LayDeeK ja nie miałam. Tesciowa mnie trochę nastraszyla ze to może być przepuklina kręgosłupa bo tak niby boli krzyż wtedy i boli pachwina i promieniuje na nogę :/ mam nadzieje ze się myli. Bo kolejny syf mi nie jest potrzebny

LayDeeK mnie blizna po wyrostku strasznie swędzi, więc może rzeczywiście u Ciebie coś w środku "ciągnie". Na szczęście ja mam bardzo nisko i nie napina się prawie wcale. Ale to już lekarz mi mówił po wycięciu, że brał pod uwagę, że będę kiedyś w ciąży i starał się jak najniżej. I mam ją praktycznie pod brzuchem i pod kątem

Nulin
i dobrze, że nie zrobiłam "afery" w szpitalu tylko narzekałam na bb i znajomym na żywo.

No to jestem.
Ogólnie super i tak będzie jeśli będę dalej długo odpoczywać. Szyjka skróciła sie o 0.5 cm i ma 2.5 czyli dobrze jest (jak na mnie) zamknięta i twarda. Macica pięknie urosła bo o 4 cm, serduszko bije, ciśnienie w normie. Brać magnez i nospe jeśli będzie bolalo, jeśli nie to bez nospy. Dostalam skierowanie na mocz i morfologię na następna wizytę no i USG będę miala jeszcze przed Wszystkimi Świętymi, to poczekam:) z tej radości to kupilam wszystkie składniki na sernik nulini.

Bada następna wizyta 27.10

reklama
Do góry