reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Tasia no najlepsze jest to ze to rodzinny i wlasnie ostatnio mnie nastraszyl kamica w ukladzie moczowym a gin mowi ze w ciazy to norma. Badz madry i pisz wiersze.

Kupilam juz wiaderko na mocz do badania ;-) i glukoze. Aaaaa jakie to wielkie?!

Nulini trza bylo walic im z banki. Dobrze ze wypisy bedziesz miala ;-)

Bada dla mnie Twoje 6 to tylko 6!

Kasiek ja sprawdzilam i w kazdej wizycie mam wpisane 100/60 :p

reklama
Melduję się i ja po wizycie. Wyniki miałam wszystkie piękne i myślałam, że wszystko inne też ok. Niestety gin po badaniu stwierdził że szyjka owszem długa ale zbyt miękka. Na razie dostałam zwolnienie na 3 tygodnie - do następnej wizyty. Mam leżeć i zero seksu. Mąż nie jest zadowolony :D
Zobaczymy czy coś się zmieni. Jeśli nie to prawdopodobnie będę miała zakładany pesar. I nospę mam brać 3 razy dziennie.

No leżę i kanapki wcinam - mąż mi zrobił. Bardzo się przejął biedaczysko.

Aha bada i wpisz mi proszę wizytę na 13.10.

Ostatnia edycja:
Yggam oszczedzaj sie i bedzie ok. Ł tez nie byl zadowolony z braku seksu a teraz jak mozemy (a ja nie mam jakiejs super ochoty) i sie kochamy to kazdy seks jest jak nasz wspolny pierwszy ;-)

reklama
Do góry