reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini super, że ok :tak: wyniku hemoglobiny zazdroszczę :-p ale jak Ty to zrobiłaś, że schudłaś?? argument z wakacjami i goframi mnie nie przekonuje :-p Co do zwolnień to u mnie wypisuje lekarka, ja mam 2 bez odpisów bo do 2 miejsc pracy potrzebne i ostatnio zapomniała na jednym wpisać jakiejś daty a ja głupia nie sprawdziłam - na szczęście mieliśmy tego samego dnia drugą wizytę w 3mieście u tej internistki mojej i sprawdziłam, mąż wracał po poprawki jakieś 20 km a nie 120 (tyle byłoby od nas z miasta)... Jutro sprawdzę od razu po wizycie.

Nulini nie zazdroszczę takiej wizyty, a idiotki z poczekalni już w szczególności. Ale najważniejsze, że pan Gustaw rośnie zdrowo:-D.

BADA - super :-)

NULINI - ty to masz za to pewność że siusiak jest :-D a wieśniara w poczekalni ... w ogóle dla mnie pytanie obcych osób w poczekalni po kolei o imiona itp to już wieśniactwem wali :-p :-D o reszcie nie wspomnę :-D

Nulini Bada gratuluje udanych wizyt!!!

Nulini jak ty to robisz ze chudniesz...aaaa zazdroszcze! Moja psiapsiola miala tak samo-wsio z niej bobas wyciągnąl!

Emilchen super ze wyniki lepsze:)

Narzekacie na cisnienia. Heh jak ja mam 120/80 to umieram bo wysokie:) Moja norma to 100/60 a w ciazy 90/50 i dobrze sie czuje jak Susel:) W szpitalu mowili ze w ciazy cisnienie jest nizsze bo cos tam sie uciska...nie pamietam.

Ostatnia edycja:
Bada gratuluję wizyty i jeśli masz faktycznie kolke to zazdroszczę tak łagodnej no u mnie wtedy zawsze rzyganie, mąż mnie musi do łazienki nosić bo ja sama iść nie mogę z bólu i zawsze kończy się w szpitalu na zastrzykach/kroplowkach, a mam tak średnio raz na pół roku :/

Nulini o tobie gratuluję wizyty taka kretynke w poczekalni miałam ostatnio ma wizycie bić i patrzeć czy równo puchnie, niecierpie takich bab

bada, gratuluję wyrwania L4 :-D I że z Gniewkiem wsio OK :-D

jeżyk,
córka tej patoli to Zuzia... A reszta pań - KAŻDA miała Kacperka, albo w drodze, albo już w domu :szok:

emilchen, ano ja dostaję jedną kopię dla pracodawcy, która "przepada" w Warszawie :baffled: A chudnę zawsze tak - na wakacjach żrę jak opętana świnia i jak później wracam do domu i do normalnych nawyków żywieniowych, to spada ze mnie to, co przybrałam na wczasach :tak: Co roku to samo ;-)

Tasia, u mnie każda wizyta w podobnym tonie, więc powoli przywykam :-D

femme, uroki korzystania z publicznej służby, prywatnie nie ma aż takiego wieśniactwa, bo raz, że nie każdego stać, a dwa, że jednak się wchodzi o tej godzinie, o której się jest umówionym, a nie czeka się 3 godziny w poczekalni :baffled:

kasiekz, nie zapominaj, że i tak mam ponad 5kg na plusie :dry: A ciśnienie to z Młodą miałam zawsze 120 na 80 :-D Teraz ciągle 90 na 60...

reklama
Do góry