reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Megami, gratuluję Syna!!! :-D

alecta, ostatniego dnia w szpitalu to już ściemniłam, że kupa była, bo w tamtych warunkach choćbym nie wiem jak się starała, to nie było opcji, a przecież pytali co chwilę... Dopiero w domu dałam radę. Ale był to koszmar porównywalny do porodu :baffled:

Nulini blagam nie strasz. Ale co ja mam robic jak nic nie dziala? Jedyne co to ze dwa jablka na czczo popite woda, ruszampo jakis 2-3godzinach.... :-( chyba gina na wizycie popytam. Przed chwila zeszlam z tronu i cale szczescie bo caly dzien ogarniala mnie niemoc :-(

Megami gratki! Duzy chlopak z niego, albo ciezki ;-)

Megami, gratki!!! :-)

Nulini, jezyk, nie straszcie :tak:. kupa jak kupa :). najwyżej dostanie ten czopek glicerynowy i pójdzie lekko :-). ja po cudownej lewatywie (o jakie to było piękne :-p:-p) dopiero zrobiłam po 4 dniach, ale i tak w szpitalu, bo jeszcze tam gniłam... :-p

Megami gratulacje!!! Super info:)

Nulini buhahaha ja tez sciemnilam ze kupa byla:p

Agulqa pisalam ci o tym syropie. Spytaj gina, super sprawa.

U mnie pierwsza kupa oczywiscie w domu dzieki soku z suszonych sliwek. Zawsze rusza:) Polecam.

Ostatnia edycja:
A sprawdzone sposoby na przeziębienie w ciąży? Ja generalnie nie choruje, ale dzis myślałam, ze mnie dopadło... Katar i kaszel rano. Przeszlo na szczęście. Widocznie byl to skutek wczorajszego latania przez 6 godz po hali basenowej w temp pow. 30 stopni, głośnego gadania a potem wyjścia na nocny chłód w krótkich spodenkach. Ale przestraszyłam sie rano. Nie chce byc chora w ciąży i na dodatek zarazić syna. Macie cos skutecznego w razie potrzeby? W sumie i tak sie zbliża sezon grypowy :(

reklama
Sprite ja używałam syropu *spam* i tabletek na gardło, mam też krople do nosa tej firmy. Są to naturalne leki właśnie dla kobiet w ciąży.

Do góry