Tasia001
Fanka BB :)
Żelka no co by tu mówić, boli... ale ja w tym czasie karmiłam więc poprosiłam o takie znieczulenie żeby nie było problemu z karmieniem, a później dałam radę na Paracetamolu chociaż lekarz zapisał mi silne leki (wtedy nie mogłabym karmić). No i syrop Laktuloza przez pierwszy miesiąc żeby wszystko szybko schodziło. Chociaż u mnie w tej kwestii to jak w zegarku, więc też miałam ułatwienie.
Poszłam rano na umówiony zabieg, a wyszłam wieczorem i nawet kupę jeszcze w szpitalu zrobiłam jak mi znieczulenie zeszło, już normalnie w wc.
Ogólnie nic przyjemnego, ale 3 miesiące wiecznego pieczenia i krwawienia też przyjemne nie były. A w sumie ja te hemoroidy też miałam wcześniej, ale po porodzie się powiększyły i już nie dało rady zaleczyć.
Poszłam rano na umówiony zabieg, a wyszłam wieczorem i nawet kupę jeszcze w szpitalu zrobiłam jak mi znieczulenie zeszło, już normalnie w wc.
Ogólnie nic przyjemnego, ale 3 miesiące wiecznego pieczenia i krwawienia też przyjemne nie były. A w sumie ja te hemoroidy też miałam wcześniej, ale po porodzie się powiększyły i już nie dało rady zaleczyć.