reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
jezyk staram się staram.
Ciekawość mnie skręca zapisałam się na USG :p 27.08 - to już będzie wiadomo płeć. Od razu z chłopakami pójdę moimi na podglądanie dzidziusia. A u takiego super hiper eksperta od prenatalnych mam wizyte 05.09, to pójde sama niech tam dobrze wszystko wymierzy i wybada.

Goferek wow dzidzia dorodna :-D super, że możecie jechać na wakacje. Nie pozostaje nic jak wypoczywać. Dobrze że łożysko się podniosło jeden stres mniej :))

Yggam dr. n. med Arkadiusz Krzyżanowski - w Luxmedzie przyjmuje (na Koncertowej 4 mają naprawde dobry sprzęt) z tym że do niego trzeba bardzo pilnować terminu, bo co się pojawią nowe ... to po paru godzinach nie ma już wolnych ;-)

Ja polowkowe bede miec dopiero 11.09 wiec chyba najpozniej z was:)

Goferek z cora lykalam witaminy a mloda miala tylko 51cm i 2900 jak sie urodzila w 39tc:) Takie same wymiary mialam ja jak przyszlam na swiat:p

Ostatnia edycja:
Kasiekz, ja się na tym kompletnie nie znam, napisałam tylko tyle ile mi znajome nagadały :-) Ja byłam mała klucha jak się urodziłam (i tak zostało do dziś :-)) miałam 49cm i waga 3350g. Ale za to mąż miał 61cm i 4550g. Mam nadzieję, że Fasolina jednak bardziej wda się we mnie niż w męża, chociaż chyba jak na razie to tylko moja nadzieja ;-)

reklama
Do góry