reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kasikz- gratuluję chłopaka, cieszę się że wszystko dobrze.
U mnie w 13 tyg lekarka powiedziała, że na 85% dziewczynka, ale jak byłam tydzień temu na wizycie to mój lekarz nie chciał na 100% potwierdzić, powiedział że ma gorszy sprzęt i nie widzi. Więc wszystko może się zdarzyć chociaż już godzę się z tym, że będzie druga córka.
Kolejna wizyta 4 września, to już będzie prawie 20 tydzień więc wtedy mam nadzieję że się ostatecznie wyjaśni.,

No właśnie mój gin na ostatniej wizycie stwierdził, że to za wcześnie, żeby płeć zobaczyć, ale on na tym sprzęcie to nie wiem, jak w ogóle dziecko widzi :baffled:
Za to ginka na prenatalnym miała sprzęt tak kosmiczny, że mojemu mężowi oczy wyszły, jak zaczęła nawalać po tych wszystkich pstryczkach i guziczkach :-D

Dziewczyny, bardzo dziękuję za kciuki, przydały się :-D
Fasolinka ma się super, lekarz nie potwierdził płci, bo za bardzo się wierciła, ale pokazał wszystkie narządy, posłuchaliśmy serduszka, ma ok 20cm i 355g wagi :-)
Łożysko się podniosło i mam pozwolenie na wyjazd, jestem mega mega szczęśliwa :-)

goferek, gratulacje! super z tym łożyskiem!!! ale Twój bobas już duży wowwww :-D myślałam, że one teraz jakoś wolniej rosną! a ile cm miał poprzednio i w którym tygodniu to było?? bo aż niemożliwe, żeby mój już zbliżał się do tego wymiaru :-p

reklama
Do góry