reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Po wizycie w poradni wszystko ok :-) Pani przeprowadziła wywiad rodzinny , omówiła wyniki i jest dobrze ;) Nie potrzebnie się martwiłam ;)

Muszę się z Wami pożegnać na parę dni bo wyjeżdżam nad morze ;) Wyjeżdżamy w nocy więc zaraz muszę się położyć spać :) 3majcie się tam :* do usłyszenia :*:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maadlen gratuluje synka!!!

Hexanka super, że z dzidzią ok, zdjątko super :)))

Nadziaa dobrze, że wszystko w porządku. Miłego wypoczynku.

Ostatnia edycja:
Gochson, jeśli nie jest przodujące, nie zasłania ujścia szyjki lub nachodzi na nie, to nie ma czym się martwic raczej :)

Hexanka to ze jest na przedniej ścianie nie znaczy ze nie będziesz czuć, możesz czuć później trochę alecta nie koniecznie ja z Ola ruchy czułam w 15-16 tyg jakoś a teraz już czuję a i wtedy i teraz łożysko mam na przedniej ścianie!!! I co do wieku, mi lekarz mówił ze usg może mieć tydzuen błędu w jedna lub druga stronę ;)

Maadlen kolejny chłopak, gratuluję :)

Gochson myślę że gdyby było coś nie tak z tym łożyskach lekarz by o tym chociaż wspomniał!! Więc pewnie ok :)

Goschon ja mam nisko łożysko. Lekarz kazał na razie się tym nie przejmować. Jednak trzeba je uważnie obserwować i prowadzić oszczędny tryb życia.

Dziewczyny, dziękuję:-). Jednak już dziś emocje opadły i znów pojawił się stres bo lekarz wczoraj zauważyły ze łożysko delikatnie się odkleilo:-(. Zakazał wyjść w upały i nadal polegiwanie wiec wracam do trybu leżącego.

Witam sie weekendowo! Dziewczyny super, ze u Was I dxidziusiow wszystko OK. Hexanka, sliczny bobasek :)
Nadxiaa, milego wypoczynku!

Udalo mi sie zalatwic chorobowe na 3 tygodnie, musze troche odpoczac od tego stresu w pracy.
Mi z tego chinskiego kalendarza wychodzi za kazdym razem, ze bedzie dziewczynka :) zobaczymy za 1.5 miesuaca.
Kuzynka mojego meza tez jest w ciazy I niedawno dowiedziala sie, ze bedzie synek ;)

reklama
Do góry