reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Melduję się i ja po wczorajszej wizycie! :) Było bez USG, bo w piątek miałam prenatalne więc nie widziałam sensu robić. Zbadał mnie tylko na fotelu i posłuchał serduszka. Cytologia wyszła ok, dzisiaj ostatni raz biorę luteinę. :D Standardowo dostałam Pregna Plus więc muszę jakiś tańszy zamiennik znaleźć. :) Kolejna wizyta dopiero 13.08, proszę o dopisanie.

Dziewczyny, powiedzcie mi, proszę o co może chodzić :) Podczas badania na fotelu lekarz stwierdził "ooo, brzuszek rośnie, mamy już na 3 centymetry". Jakoś tak głupio było mi zapytać. Chodzi o szyjkę? O umiejscowienie macicy?

nieobecna, nie mam pojęcia, o co mu chodziło... Ja kupiłam w końcu Vita-min plus mama, stwierdziłam, że przez drugi trymestr będę brać, a w trzecim odstawię, żeby mi dziecko nie urosło do 5kg :-D No i dałam niespełna 16zł, a ta Pregna to masakra z ceną...

Nieobecna może mają jakąś swoją miarę. ..nie wiem 3cm n.p.m hihi
Ja biorę vita-miner prenatal z dha-chyba najtańsze

Nulini, we witaminy o których piszesz mają bardzo fajny skład i cenę - 15,43 za 30 tabletek (teraz są w promocji w DOZ). Chyba właśnie na nie się zdecyduję :) Bo Pregna 32,44.. przesada ;)

Elutka - te o których piszesz kosztują 31,20 za 60 sztuk ale bierze się 2 razy dziennie..

Witam,
Dopiero sie obudziłam :-)
Ja biorę Omegamed Optima Forte gdzie w aptece za opakowanie na 30 dni zapłaciłam 83 zl. W internetowej znalazłam za 56.

reklama
Do góry