reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Zajebiście... Dzwoniłam spytać czy jest już doktor (przyjmuje od 16) i ma za 15min dać znać czy w ogóle będzie!? Co to w ogóle ma być... :-/

reklama
Megami, na pewno RTG nie jest bezpieczne, ale jednak wolę mieć zrobione dla pewności, że cały kanał wypełniony (a mam zęby 4-kanałowe :crazy:) albo że nie zostały resztki zęba w dziąśle :-( Z resztą mój dentysta to przyjaciel rodziny, więc nie sądzę, żeby chciał mi krzywdę zrobić ;-)

No i dupa nie będzie go... W środę do innego miasta mam jechać i wszystkie z dzisiaj jak coś pilnego mają, już widzę jaki tam sajgon będzie... :-/

Ja zawsze dzwonie ile się spóźnił bo to się rozciąga od 30 min do 1,5h... :-/ no ale żeby w.ogóle nie przyjechał to już jest przesada

femme, no szok!!! Co za traktowanie ludzi, jak mnie to wpienia :wściekła/y: A jakbyś Ty sama nie zadzwoniła, to oni by łaskawie poinformowali czy dali by Ci znać pod gabinetem??? Mój gin też się spóźnia, póki co obie wizyty to minimum 2h w przychodni...

Ja dzis mialam szybkie usg zeby sprawdzic czy wszystko gra. Serduszko bije, dzieciatko sie rusza. Dostalam skierowanie na prenatalne i jutro jade wiec beda dokladne pomiary...no i zaczynam odstawiac leki, najpierw luteine. W sumie wolalabym najpierw encorton ale nie jestem lekarzem.

No to ja po wizycie.
Dzieć fikał sobie, serduszko biło, ale nie dał się dokładnie pomierzyć więc za tydzień mamy dokończyć wizytę samym usg.

reklama
Do góry