reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ah dziewczyny - jakie chudzinki jesteście! Ja to przytyłam chyba w każdym możliwym wymiarze! Może jutro wrzucę fotki - a robię co tydzień od 8 tygodnia, więc taki kolaż też zrobię sobie. :tak: Wi pierwszej ciąży nie robiłam, więc teraz postanowiłam mieć pamiątkę! :-)

Ale jak patrzę na moje zdjęcia brzucha z kwietnia to aż nie wierzę, że go nie było :eek:, a teraz to samo sadło :confused2:

Jeeejjuuuu jakie Wy laski jesteście!!!! No mega!!! Ja to dopiero wieloryb przy Was :szok: Ale ja nawet przed ciążą szczupła nie byłam, wiec te dodatkowe kg widać wszędzie. Mąż wczoraj czekał w samochodie, ja szła, a on sie smieje. Pytam, co się tak cieszy, a on, że baba herod ze mnie i jak ide to sie kołyszę na boki :eek:

Krótka relacja z wczorajszej wziyty: jest dobrze! Niunia wcale nie jest taka mała... Wg usg waży jakieś 2600, więc tydzień stresu niepotrzebny. Nadal odwrócona doopką niestety i na nastepnej wizycie 21.11 ustalenie terminu cesarki, jeśli sie nie obróci... I lekarz, ktory robił mi usg powiedział, że włąśnie dlatego Małą czuję mniej. Bo kopie gdzies w dół i w głąb a brzuch to moze mi tylko wypchnać głóką lub pleckami. Na usg sie wierci, wiec jest ok. Uffff ulga pod każdym wzgledem :-D

Lecę nadrabiać pozostaęł wątki, bo nie byłam na forum ze dwa dni, a widzę, ze stron zapisałyscie, ze ho ho!

reklama
Marcysia pozycja kolankowo-łokciowa przede wszytskim najczęściej w ciązu dnia jak dasz radę;) Tu masz 2 ćwiczenia: https://parenting.pl/portal/ulozenie-posladkowe-dziecka

zawsze warto spróbować:) zapytaj też lekarza co o tym sądzi;) wiem, ze za tymi ćwiczeniami są raczej położne, one mają trochę inne podejście do porodu niż lekarze, tak mi się wydaje;)

Do góry