reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Gosia - no proszę, następny chudziaczek :-D super wygladasz!

marcysia - super wieści, dobrze, że z małą wszystko w porządku. Z obrotem to jeszcze ma szansę się wyrobić - mój pierwszy syn też czekał prawie do ostatniej chwili, ale się w końcu przekręcił. :tak: Także nigdy nie wiadomo.

reklama
@marcysiaa83 super wieści przynosisz! Gratuluje. Hm moze mala jeszcze sie obróci. Sprobuj moze wlasnie te ćwiczenia porobic, moze akurat ;)

@Gosia25 haha spoczko, nawet jakbys napisala slonica to bym sie nie obrazila :) bo przeciez sama tak o sobie napisalam. Ale Ty kobieto masz fajny brzunio. No i dodatkowych kg w ogole nie widac :zły: nie to co u mnie! :))

Ale fajnie Was poznać :tak:. Jakoś tak lepiej się rozmawia z kimś, kogo możemy sobie zwizualizować :-p. Chociaż ciężko patrzeć na takie szprychy, którym tylko brzuszek wystaje, a nogi, ręce i twarz nawet nie wiedzą, że organizm w ciąży jest :rofl2:.

Marcysia, no to super, że okazało się, że wszystko z Dzidzią w porządku. Niepotrzebnie się stresowałaś, ale już maszvz głowy :-).

@dzag82 no ja tez na swoj sposob sobie probowalam kazda wyobrazic, bo przeciez zdjec nie bylo :) fajnie że zdecydowalyscie sie dodac swoje focie :tak: :))

MArcysia super ze z mala wszystko ok a tak sie martwilas:-p a malenka ma jeszcze czas sie obrucic czego ci zycze:tak:

Dzieki dziewczyny za mile slowa:tak: ja przytylam jak narazie 10kg wiec nie jest tak zle ale ja zawsze bylam szczupla po tatcie i zawsze mialam dobra przemiane materii nawet jak kiedys chcialam przytyc 5kg zeby krew oddac to sie nie dalo:eek: i taka tez zostalam:laugh2:

1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Gosia piekna i delikatna babeczka z Ciebie :tak::tak::tak:

Laski sorki usunelam zdjecie bo juz mi sie nie chce sluchac mojego Malza ze to nie odpowiedzialne ...ze nie mamy watku zamknietego i ble ble ble :confused2:. Swoja droga to by sie taki przydal bo ja sie troche np dzieci zdjec boje dodawac na ogolnym.

Poranankawa ja tez usune ale po poludniu nie lubie ogolnie jak moje zdjecia sa gdzies w necie bo nawet fb nie mam bo mi nie potrzebny:-p

Dziewczyny to moze stworzmy jakis zamkniety watek zebysmy mogly bez obaw dodawac zdjecia :-) ja mam co prawda fb ale zawsze staram sie ustawiac wszystko zeby tylko znajomi mogli ogladac.
Marcysia w necie jest sporo cwiczen zeby ulatwic zmiane pozycji dziecka. Ja cwiczylam chyba ze dwa dni bo nie dalam rady wiecej i mala sie obrocila. Nie wiem czy to byl przypadek czy zasluga cwiczen ale sie udalo :-) takze warto sprobowac

Hej dziewczyny,wiem że nie udzielam się za często,ale wszystko przez to że nie wygodnie mi przy komputerze,a gorzej odpisywać przez tel. Widziałam wcześniej wasze zdjecia,wszystkie wyglądacie super! - dorzucę swoje zdjęcie i też później usunę. Myślę,że zamknięcie wątku jako prywatnego powinno być możliwe.:)

Marcysia mam ten sam problem,młody leży poprzecznie. Ale dziewczyny jeśli piszecie,że warto sprobować cwiczen to chyba tak zrobie- poki nie jest za poźno.

reklama
Piękne macie brzuszki dziewczyny! Jesteście takie zgrabniutkie i promienne :-)

Mam dziś potworną migrenę cały dzień, więc na szybko zdaję relację z dzisiejszego USG (34,1tyg.)
Położenie główkowe :) FHR 145/min. miarowe

BIOMETRIA PŁODU:
BPD - 86mm. - 34,3 tyg.
HC- 307 mm. - 33,5 tyg.
AC - 301 mm. - 34,3 tyg.
FL 65 mm. - 33,3 tyg.

Masa płodu wg Hadlocka 2320g. +/-250g.

Do góry