reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Dzieki dziewczyny za mile slowa :-D ale szczerze wam powiem ze czuje ze sie zblizam wielkimi krokami do 40 :eek: ciaze tez gorzej znosze niz wczesniej ..starosc nie radosc hah :-D

Quchasia swietny masz ten bruszek jak Kika doklejony doslownie.:-)

Domi no prosze Cie laska jestes ze hej :-) Powiem Ci ze chyba jakos intuicyjnie tak sobie wlasnie Ciebie wyobrazalam :tak::tak:

reklama
Ok to i ja dorzuce nasze zdjecie :-) co prawda na lezaco to sie brzuszek mniejszy wydaje ale moje kochanie musi troche nadrobic ze zdjeciami bo nie mam zbytnio w czym wybierac :-)

Załączniki

• 1446646175763.jpg
    1446646175763.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 76
Olcia ale strzala jestes :-) jak zalozysz luzniejsze ciuchy to pewnie wogole nikt by nie wpadl na to ze w grudniu rodzisz :tak:.

Wezcie mnie nie dolujcie laski to tylko ja taka kulka jestem:-D

Dzieki dziewczyny :)
@porannakawa no bo kobieca intuicja nie moze nas zawodzic :) a wlasnie, mozesz mi oddac troszku cyca jak Ci za duzo siebie :))
@quchasia kochana no mam blond teraz plus mega odrost. Ale ten blond to rozjasniacz ktory byl pod mocnym rudym kolorem. Niestety z moich włosów szybko sie ruda farba splukuje i teraz mam o taki se blond :)
@olciastrzelce no jak lezysz to malutka pileczka z Twojego brzuszka ;) i taka chuda jestes!

Olcia no ja kurdupel jestem starszliwy :-D

Domi hahah no nic mi w zyciu chyba tak nie wyszlo jak cycki :-D ale jak chcesz to bierz bo qrna ja mam takie balony nawet jak nie jestem w ciazy :-D i za cholere sobie dobrego cyckonosza nie moge kupic :confused2:

reklama
Olciastrzelec no naprawde mala pileczke masz jak lezysz super!!!

Domi no prosze jaka laseczka i twoj brzusio tez duuzy ale ty ogolnie nie jestes slonica:-p:-p
Ja dopiero musze strzelic fotke bo nie mam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry