reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dzag super brzusio:) ja taki kolaż zrobię już po wszytskim:):)

jutro wizyta u ginki, tak bym chciała wiedzieć ile mała wazy.. ale już wiem, ze mała głowka do dołu lezy bo czkawkę zawsze czuję nisko, także się cieszę;):):)

Dzag - no właśnie tak tylko po ręcznym badaniu... Jak leżałam to nacisnął od góry brzuch tak, ze Niunia w dół się zsunela.. I tylko chyba po tym tak stwierdził.... :sorry:
Świetne masz te zdj! My zrobiliśmy kilka zdjeć brzucha jak byliśmy w sierpniu nad morzem. A teraz planujemy do kolegi fotografa podjechac, zeby takie bardziej profesjonalne były :D TReż planowałam co jakiś czas robć, żeby zobaczyć jak rosnie, ale jakoś tak minęło i nie mam :/ Super masz pamiątke! :tak:

Marcysia, dla mnie wizyta 2 tyg temu była jak grom z jasnego nieba, bo się okazało ze mały mniejszy o 12 dni (termin z 13.12, przesunął się na 25.12). Mały ważył 1500g w 32 tygodniu, zaznaczam że moja córka urodziła się w 35 tc z wagą 1870g. Przestała rosnąć ok 31-34 tc, zdiagnozowano niewydolność lozyska. Moja lekarka zapisała mi leki - Medargin na lepsze przepływy i Acard na rozszerzenie naczyń krwionośnych. Dzis miałam wizytę i wracam z dobrym słowem dla Ciebie :-) synuś urósł w 2 tyg ok 400g i aktualnie waga to ok 1900g :-) ja jestem w 33+5, a wielkość dziecka wskazuje na 33+1 :-) jak będziesz u lekarza, zapytaj o przepływy. Trzymam kciuki :-*

reklama
ja po wizycie, wszytsko ok, mała główką do dołu:)

kurcze tak piszecie o tych wagach a mnie skręca bo ja nie wiem ile niunka waży.. dopiero po 38 tc mam usg z ważeniem;]

Do góry