.szkrabek
Fanka BB :)
marcysia - będzie dobrze - szybka reakcja i kontrola to podstawa, więc nie martw się! Mój pierwszy syn był też malutki - miałam podejrzenie hipotrofii (czyli niedożywienie płodu w brzuchu mamy). Leżałam tydzień w spzitalu, potem jeździłam na IP na KTG co 2-3 dni... aż do porodu. Ale młody urodził się bez problemów z wagą 2500g, był chudziutki ale po porodzie bardzo szybko nadrobił tygodnie niejedzenia w pełni ;-) A Twoja to jeszcze dziewuszka, może po prostu będzie drobniutka kruszynka. Nie martw się - tetaz najważniejsze to ten stan kontrolować.
Wiadomo, że niewiedza jest najgorsza, dlatego dużo siły teraz Ci życzę i oby ten tydzień szybko minął!
porannakawa - zgadzam się z Tobą w 100% co do porodu SN. Sama się już nie mogę doczekac tego momentu jak mi położą malucha na brzuchu! Modlę się by nie było cc!
Wiadomo, że niewiedza jest najgorsza, dlatego dużo siły teraz Ci życzę i oby ten tydzień szybko minął!
porannakawa - zgadzam się z Tobą w 100% co do porodu SN. Sama się już nie mogę doczekac tego momentu jak mi położą malucha na brzuchu! Modlę się by nie było cc!