reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dzag super brzusio:) ja taki kolaż zrobię już po wszytskim:):)

jutro wizyta u ginki, tak bym chciała wiedzieć ile mała wazy.. ale już wiem, ze mała głowka do dołu lezy bo czkawkę zawsze czuję nisko, także się cieszę;):):)

Dzag - no właśnie tak tylko po ręcznym badaniu... Jak leżałam to nacisnął od góry brzuch tak, ze Niunia w dół się zsunela.. I tylko chyba po tym tak stwierdził.... :sorry:
Świetne masz te zdj! My zrobiliśmy kilka zdjeć brzucha jak byliśmy w sierpniu nad morzem. A teraz planujemy do kolegi fotografa podjechac, zeby takie bardziej profesjonalne były :D TReż planowałam co jakiś czas robć, żeby zobaczyć jak rosnie, ale jakoś tak minęło i nie mam :/ Super masz pamiątke! :tak:

Marcysia, dla mnie wizyta 2 tyg temu była jak grom z jasnego nieba, bo się okazało ze mały mniejszy o 12 dni (termin z 13.12, przesunął się na 25.12). Mały ważył 1500g w 32 tygodniu, zaznaczam że moja córka urodziła się w 35 tc z wagą 1870g. Przestała rosnąć ok 31-34 tc, zdiagnozowano niewydolność lozyska. Moja lekarka zapisała mi leki - Medargin na lepsze przepływy i Acard na rozszerzenie naczyń krwionośnych. Dzis miałam wizytę i wracam z dobrym słowem dla Ciebie :-) synuś urósł w 2 tyg ok 400g i aktualnie waga to ok 1900g :-) ja jestem w 33+5, a wielkość dziecka wskazuje na 33+1 :-) jak będziesz u lekarza, zapytaj o przepływy. Trzymam kciuki :-*

reklama
ja po wizycie, wszytsko ok, mała główką do dołu:)

kurcze tak piszecie o tych wagach a mnie skręca bo ja nie wiem ile niunka waży.. dopiero po 38 tc mam usg z ważeniem;]

Do góry