reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Szkrabek faktycznie masz duzy brzuszek ale to fajnie:)))
A reszta fotek mi sie nie wyswietla bo na tel siedze :p
A ro nie dobrze Domi ze taka wizyta ze zapomnialas powiedziec i zlym samopoczuciu ale mam nsdzieje ze bedzie lepiej czego ci zycze kochana:*

reklama
12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
to i ja się pochwalę, bo i tak robiłam mamie zdjęcie. Przepraszam za brudne lustro, umyję do kolejnego zdjęcia:laugh2:

Załączniki

• 12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
    12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 71
OlaSzy - ale masz malusi brzuszek :-) Ślicznie wyglądasz :tak: A lustro jak umyjesz to przyjedziemy do Poznania wszystkie Ci nakopać w tyłek! Masz leżeć! No!

Dziękuję, ale i tak czuję się jak wieloryb:-D już +9 kg do przodu, ale już ostatnia prosta :)
W sumie Twoja "groźba" brzmi jak zapowiedź miłego spotkania, więc skłonna jestem zaryzykować :-D - podać adres na PRIV? :) ale dobrze, powiem mężowi, żeby coś z tym zrobił;-)

PS: i nikt mi nie wierzy, że w tym brzuchu trzymam "bombę", która 2 tygodnie temu miała 2,5 kg:confused2:

Fajne brzucholki OlaSzy malusi:-) Szkrabek hihi no no no dorodny:-) reszty nie widze cos zablokowane.

Ja tez po wizycie pesar zdjety, szyjka krotka, rozwarcie na 1 palec gina:-) , ktg dobre bez skurczow. Tez mam jak Domi wizyte za tydzien, mam nadzieje ze ostatnia przed porodem, standardowo u niego cisnienie podwyzszone i powiedzial ze w przyszlym tyg zadecyduje czy cc nie bedzie, przez to niby cisnienie kt w domu i po holterze nie mam....no coment.

OlaSzy jak bys nie pisala to tych paru kropelek nawtet bym nie zauwazyla;)

Ola sliczny malutki brzuszek;-) widze ze ole tak maja :p

Dziewczyny ja wlasnie wrocilam od lekarza i sie okazalo ze ta doopka pod zebrami to jednak jest glowka :-\ zas sie obrocila:-\ ale poza tym wszystko ok. Wod sporo,szyjka ok. Mala wazy 1,88kg. Powiedzial ze ma duza glowke wiec moze to i dobrze ze prawdopodobnie cesarka bedzie :-) jak uslyszalam ze ma duza glowe to sie wystraszylam ze to jakies wodoglowie czy cos a on sie smial ze mnie ze nie az tak duza i zebym popatrzyla w rodzinie czy ktos nie ma podobnej :p nastepna wizyta za miesiac a potem moze pomyslimy o ktg :-) no i anemi juz nie ma a te zle wyniki to pponoc wcale noe sa zle bo normy obok nie sa dla ciezarnej :-)

reklama
Sliczne brzucholki male i duże:*,

Szkrabek nie pobije cie ;) mimo że mój w realu wiekszy tu w bluzie wyglada inaczej.

Ja tez juz po wizycie mam sie juz szykowac na wczasy az do cc od soboty albo pn moge sobie wybrać chyba ze juz chce :0. No nie od pn i tak sie naleze.

Do góry