reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Szkrabek faktycznie masz duzy brzuszek ale to fajnie:)))
A reszta fotek mi sie nie wyswietla bo na tel siedze :p
A ro nie dobrze Domi ze taka wizyta ze zapomnialas powiedziec i zlym samopoczuciu ale mam nsdzieje ze bedzie lepiej czego ci zycze kochana:*

reklama
12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
to i ja się pochwalę, bo i tak robiłam mamie zdjęcie. Przepraszam za brudne lustro, umyję do kolejnego zdjęcia:laugh2:

Załączniki

• 12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
    12165976_10205161159936256_1820018415_n.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 74
OlaSzy - ale masz malusi brzuszek :-) Ślicznie wyglądasz :tak: A lustro jak umyjesz to przyjedziemy do Poznania wszystkie Ci nakopać w tyłek! Masz leżeć! No!

Dziękuję, ale i tak czuję się jak wieloryb:-D już +9 kg do przodu, ale już ostatnia prosta :)
W sumie Twoja "groźba" brzmi jak zapowiedź miłego spotkania, więc skłonna jestem zaryzykować :-D - podać adres na PRIV? :) ale dobrze, powiem mężowi, żeby coś z tym zrobił;-)

PS: i nikt mi nie wierzy, że w tym brzuchu trzymam "bombę", która 2 tygodnie temu miała 2,5 kg:confused2:

Fajne brzucholki OlaSzy malusi:-) Szkrabek hihi no no no dorodny:-) reszty nie widze cos zablokowane.

Ja tez po wizycie pesar zdjety, szyjka krotka, rozwarcie na 1 palec gina:-) , ktg dobre bez skurczow. Tez mam jak Domi wizyte za tydzien, mam nadzieje ze ostatnia przed porodem, standardowo u niego cisnienie podwyzszone i powiedzial ze w przyszlym tyg zadecyduje czy cc nie bedzie, przez to niby cisnienie kt w domu i po holterze nie mam....no coment.

OlaSzy jak bys nie pisala to tych paru kropelek nawtet bym nie zauwazyla;)

Ola sliczny malutki brzuszek;-) widze ze ole tak maja :p

Dziewczyny ja wlasnie wrocilam od lekarza i sie okazalo ze ta doopka pod zebrami to jednak jest glowka :-\ zas sie obrocila:-\ ale poza tym wszystko ok. Wod sporo,szyjka ok. Mala wazy 1,88kg. Powiedzial ze ma duza glowke wiec moze to i dobrze ze prawdopodobnie cesarka bedzie :-) jak uslyszalam ze ma duza glowe to sie wystraszylam ze to jakies wodoglowie czy cos a on sie smial ze mnie ze nie az tak duza i zebym popatrzyla w rodzinie czy ktos nie ma podobnej :p nastepna wizyta za miesiac a potem moze pomyslimy o ktg :-) no i anemi juz nie ma a te zle wyniki to pponoc wcale noe sa zle bo normy obok nie sa dla ciezarnej :-)

reklama
Sliczne brzucholki male i duże:*,

Szkrabek nie pobije cie ;) mimo że mój w realu wiekszy tu w bluzie wyglada inaczej.

Ja tez juz po wizycie mam sie juz szykowac na wczasy az do cc od soboty albo pn moge sobie wybrać chyba ze juz chce :0. No nie od pn i tak sie naleze.

Do góry