reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
@olciastrzelce no bo to koncowka ciąży. Za tydzien bedzie 38tydzien. W tamtym tygodniu tez bylam na wizycie, wczesniej mialam 2tyg odstepu a wczesniej miesiac. No i teraz musze juz co tydzien i to ktg na kazdej wizycie.

A no faktycznie:-) szkoda ze na tel nie widac suwaczkow:-)
Kurcze mam nadzieje ze na tej kpncowce nie zbankrutuje przez takie czeste wizyty u lekarza :-\ az sie boje... mam nadzieje ze chociaz na ktg bede do szpitala jezdzic a nie prywatnie dalej

Dobrze ze mi ubezpieczalnia za wszystko placi. Co prawda musimy placic mi za ubezpieczenie co miesiac 150euro ale to obejmuje wszystko, lekarza interniste, ginke, dentyste i tych wszystkich :)

reklama
Witam. Ja miałam ostatnią wizytę 2.11 i jestem spokojna. Oczywiście na nfz było mniej spokojnie ale po konsultacji z położna olałam gościa i jego wskazówki (min. branie luteiny przez 2 tygodnie) dziś KTG które miało być w czwartek zapis równy ruchy są wyczuwalne skurczy brak. Mąż załapał się na rozmowę wiec tez jest spokojny :)

Do góry