reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Aenye - cudne zdjęcie! :-)
Moje nie jest tak piękne, ale obiecałam i wstawiam.
Taki mały Adaś, a taki wielki brzuchol :-D

20151108_185307_HDR.jpg

Załączniki

• 20151108_185307_HDR.jpg
    20151108_185307_HDR.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Quchasia, mam wrażenie ze co lekarz czy położna to inna teoria... Jedni mówią 5 lat, inni 3 lata... Moja gin niby na początku ciąży twierdziła, że raczej nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego w moim przypadku (to będzie 3,5 roku od poprzedniej cesarki), ale im było później tym bardziej przygotowywała na cesarke. W międzyczasie innego lekarza i położne dwie w poradniach pytałam o opinię i tez stwierdzili, że raczej powinnam się na cesarke szykować. Tak z ich doświadczenia. No nie wiem, może się boją pozwalać na naturalny poród po tym 3,5 roku. W sumie rozumiem trochę, bo nikt nie zagwarantuje i nikt tego nie sprawdzi, czy tam w środku wszystko jest dobrze zarośnięte i nic się nie stanie.

Z tymi cc to jak Dzag pisze, co lekarz to opinia tak samo jak z ponownym zajsciem w ciaze po cc, tez różnie słyszę.

Kulka nie az taki duży ;) moj większy tylko foty jeszcze nie zrobilam moze jutro sie zmotywuje . Fajnie cie widziec :).
Gdzie kupilas to zabezpieczenie szafy? Mam jedno od koleżanki bo jej zostało i Moja cora tylko jemu nie dala rady, inne odziera z fragmentem mebli ;).

Dobra, pstryknęłam szybko przed kąpielą do lustra ;-):
mms_img-356718699.jpg
Nie mam na tym lapku żadnego programu graficznego, więc nie upiększę :-p. Prosto z telefonu - ja, mój wielki brzuch, wielkie łapska i trzeci podbródek.

Zozzolka, z zachodzeniem w ciążę to minimum rok od cc. I tu też pewnie jeden lekarz po roku powie "no ok, tylko uważamy na siebie", a inny się chwyci za głowę i powie, że trzeba było dwa lata od cc zaczekać i dopiero zachodzić w ciążę :-D.

Załączniki

• mms_img-356718699.jpg
    mms_img-356718699.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 78
Dzag ja dostalam zielone swiatlo po pol roku, drugi raz juz po 4m :0, koleżanki przewaznie dopiero po 2latach :0.
Ciebie tez fajnie widziec :), słodki brzuszek.

Aenye- no bosko poprostu cudnie:-D:-D napatrzyc sie nei moge sliczna kobietka z ciebie:laugh2: Brzusio masz fajny i bardzo wysoko:-p
Kulka no prosze jaka pileczka kuleczka z tego twojego brzusia:laugh2: no i ty tez super
Dzag ja tam grubych rak i 3go podbrudka nie widze moze okulary pani potrzebne bo super wygladasz:-D:-p

dzag - chyba grubych rąk nie widziałaś kobieto - nie mówiąc o drugiej brodzie :-D Przeciez tam nic nie ma!!! Nic się pod brodą nie fałduje, a głowa nisko... u mnie juz by wał wyskoczył :sorry: Niestety przytyłam sporo w tej ciąży, a byłam taka szczuplutka! buuuu :-(

reklama
Do góry