reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Aenye - cudne zdjęcie! :-)
Moje nie jest tak piękne, ale obiecałam i wstawiam.
Taki mały Adaś, a taki wielki brzuchol :-D

20151108_185307_HDR.jpg

Załączniki

• 20151108_185307_HDR.jpg
    20151108_185307_HDR.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Quchasia, mam wrażenie ze co lekarz czy położna to inna teoria... Jedni mówią 5 lat, inni 3 lata... Moja gin niby na początku ciąży twierdziła, że raczej nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego w moim przypadku (to będzie 3,5 roku od poprzedniej cesarki), ale im było później tym bardziej przygotowywała na cesarke. W międzyczasie innego lekarza i położne dwie w poradniach pytałam o opinię i tez stwierdzili, że raczej powinnam się na cesarke szykować. Tak z ich doświadczenia. No nie wiem, może się boją pozwalać na naturalny poród po tym 3,5 roku. W sumie rozumiem trochę, bo nikt nie zagwarantuje i nikt tego nie sprawdzi, czy tam w środku wszystko jest dobrze zarośnięte i nic się nie stanie.

Z tymi cc to jak Dzag pisze, co lekarz to opinia tak samo jak z ponownym zajsciem w ciaze po cc, tez różnie słyszę.

Kulka nie az taki duży ;) moj większy tylko foty jeszcze nie zrobilam moze jutro sie zmotywuje . Fajnie cie widziec :).
Gdzie kupilas to zabezpieczenie szafy? Mam jedno od koleżanki bo jej zostało i Moja cora tylko jemu nie dala rady, inne odziera z fragmentem mebli ;).

Dobra, pstryknęłam szybko przed kąpielą do lustra ;-):
mms_img-356718699.jpg
Nie mam na tym lapku żadnego programu graficznego, więc nie upiększę :-p. Prosto z telefonu - ja, mój wielki brzuch, wielkie łapska i trzeci podbródek.

Zozzolka, z zachodzeniem w ciążę to minimum rok od cc. I tu też pewnie jeden lekarz po roku powie "no ok, tylko uważamy na siebie", a inny się chwyci za głowę i powie, że trzeba było dwa lata od cc zaczekać i dopiero zachodzić w ciążę :-D.

Załączniki

• mms_img-356718699.jpg
    mms_img-356718699.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 80
Dzag ja dostalam zielone swiatlo po pol roku, drugi raz juz po 4m :0, koleżanki przewaznie dopiero po 2latach :0.
Ciebie tez fajnie widziec :), słodki brzuszek.

Aenye- no bosko poprostu cudnie:-D:-D napatrzyc sie nei moge sliczna kobietka z ciebie:laugh2: Brzusio masz fajny i bardzo wysoko:-p
Kulka no prosze jaka pileczka kuleczka z tego twojego brzusia:laugh2: no i ty tez super
Dzag ja tam grubych rak i 3go podbrudka nie widze moze okulary pani potrzebne bo super wygladasz:-D:-p

dzag - chyba grubych rąk nie widziałaś kobieto - nie mówiąc o drugiej brodzie :-D Przeciez tam nic nie ma!!! Nic się pod brodą nie fałduje, a głowa nisko... u mnie juz by wał wyskoczył :sorry: Niestety przytyłam sporo w tej ciąży, a byłam taka szczuplutka! buuuu :-(

reklama
Do góry