reklama
Quchasia, mam wrażenie ze co lekarz czy położna to inna teoria... Jedni mówią 5 lat, inni 3 lata... Moja gin niby na początku ciąży twierdziła, że raczej nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego w moim przypadku (to będzie 3,5 roku od poprzedniej cesarki), ale im było później tym bardziej przygotowywała na cesarke. W międzyczasie innego lekarza i położne dwie w poradniach pytałam o opinię i tez stwierdzili, że raczej powinnam się na cesarke szykować. Tak z ich doświadczenia. No nie wiem, może się boją pozwalać na naturalny poród po tym 3,5 roku. W sumie rozumiem trochę, bo nikt nie zagwarantuje i nikt tego nie sprawdzi, czy tam w środku wszystko jest dobrze zarośnięte i nic się nie stanie.
zozzolka
Fanka BB :)
Z tymi cc to jak Dzag pisze, co lekarz to opinia tak samo jak z ponownym zajsciem w ciaze po cc, tez różnie słyszę.
Kulka nie az taki duży moj większy tylko foty jeszcze nie zrobilam moze jutro sie zmotywuje . Fajnie cie widziec .
Gdzie kupilas to zabezpieczenie szafy? Mam jedno od koleżanki bo jej zostało i Moja cora tylko jemu nie dala rady, inne odziera z fragmentem mebli .
Kulka nie az taki duży moj większy tylko foty jeszcze nie zrobilam moze jutro sie zmotywuje . Fajnie cie widziec .
Gdzie kupilas to zabezpieczenie szafy? Mam jedno od koleżanki bo jej zostało i Moja cora tylko jemu nie dala rady, inne odziera z fragmentem mebli .
Dobra, pstryknęłam szybko przed kąpielą do lustra ;-):
Nie mam na tym lapku żadnego programu graficznego, więc nie upiększę . Prosto z telefonu - ja, mój wielki brzuch, wielkie łapska i trzeci podbródek.
Zozzolka, z zachodzeniem w ciążę to minimum rok od cc. I tu też pewnie jeden lekarz po roku powie "no ok, tylko uważamy na siebie", a inny się chwyci za głowę i powie, że trzeba było dwa lata od cc zaczekać i dopiero zachodzić w ciążę .
Nie mam na tym lapku żadnego programu graficznego, więc nie upiększę . Prosto z telefonu - ja, mój wielki brzuch, wielkie łapska i trzeci podbródek.
Zozzolka, z zachodzeniem w ciążę to minimum rok od cc. I tu też pewnie jeden lekarz po roku powie "no ok, tylko uważamy na siebie", a inny się chwyci za głowę i powie, że trzeba było dwa lata od cc zaczekać i dopiero zachodzić w ciążę .
Załączniki
kulkaPrzytulka
Zozzolka, takie zabezpieczenie to z Ikei Też różne testowaliśmy, ale Wojtek wszystkim dał radę Jedynie te dobrze się trzymają
Aenye- no bosko poprostu cudnie napatrzyc sie nei moge sliczna kobietka z ciebie Brzusio masz fajny i bardzo wysoko
Kulka no prosze jaka pileczka kuleczka z tego twojego brzusia no i ty tez super
Dzag ja tam grubych rak i 3go podbrudka nie widze moze okulary pani potrzebne bo super wygladasz
Kulka no prosze jaka pileczka kuleczka z tego twojego brzusia no i ty tez super
Dzag ja tam grubych rak i 3go podbrudka nie widze moze okulary pani potrzebne bo super wygladasz
.szkrabek
dzag - chyba grubych rąk nie widziałaś kobieto - nie mówiąc o drugiej brodzie Przeciez tam nic nie ma!!! Nic się pod brodą nie fałduje, a głowa nisko... u mnie juz by wał wyskoczył Niestety przytyłam sporo w tej ciąży, a byłam taka szczuplutka! buuuu :-(
Domi_Polka
Kolejne pikne mamuski tu widze. A jakie brzusiunie okraglutkie ahhh.
reklama
kulkaPrzytulka
Dzięki dziewczyny
Gosia, ta ksywka ,,kulka" nie wzięła się z niczego hihi Już w pierwszej ciąży mój mąż się śmiał, że kulka jestem
Gosia, ta ksywka ,,kulka" nie wzięła się z niczego hihi Już w pierwszej ciąży mój mąż się śmiał, że kulka jestem