reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Witam po wizycie :-)
Oprócz tego, że się wysiedziałam równe 2 godz, bo miałam na 9:00 a weszłam o 11:00 :szok: to wszystko ok!!!!! :-)
Gin zapomniał chyba że ostatnio miałam usg połówkowe i zrobił drugi raz wszystkie pomiary, oczywiście ich nie pamiętam, tylko zapamiętałam że dzidzia waży 760g. No i trzeci raz potwierdzony synek :tak::-)

Aaaa...no i dostałam w końcu skierowanie na glukoze :baffled:

sandra -
zazdroszcze ci tych fotek, mój gin nie chce tak dawać zdjęć, mam tylko 2 chyba z 4 miesiąca...no i u ciebie nie da się oszukać że to nie chłopak :-D

reklama
:) ja w brzuszku nosze juz lekko ponad kilogramowego bobaska:) Wizyta dzis za mna, dostalam zaswiadczenie, ze moge leciec w do PL:) Takze weekend spedze z rodzicami:)
gratuluje udanych wizyt:)

Gabi naczekałaś się, ale najważniejsze, że dowiedziałaś się, że wszystko ok :-)
Kesti też super, że wszystko dobrze i odwiedzisz Polskę ;-)

A więc z maluszkiem wszystko okej waży już cały kilogram ;-) niestety zdjęcia z USG nie dostałam bo mała leżała sobie tyłem do nas z nogami na głowie :-D szyjka długa zamknięta. dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej po glukometr i bedę sobie mierzyła cukier ;-)

Hej dziewczyny, ja już po wizycie :)
Na początku doktorek trochę sie przestraszył bo zmierzył mi ręcznie szyjkę i mówi że coś sie skraca, ale zrobił mi USG dowcipne i się okazało, że tylko się wygięła pod wpływem mojej pozycji. Także ufff .. odetchnęłam :) Z małą wszystko wporzo, waży już 1300 g :szok: czyli powiększyła się o raz tyle co ważyla na ostatniej wizycie 3 tyg. temu... jestem w szoku :D Lekarz się mnie pytał, czy najadłam się cukierków hehe świnia :p Mała leży już główką w dół no i zmienił się termin na 01.02. :) Pewnie dlatego, że tyle przytyła :D No i mam w końcu piękne zdjęcie małej :):) DSC_0184.jpg

Załączniki

• DSC_0184.jpg
    DSC_0184.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry