reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Edda normalnie jakby gąszcz czarnych włosków miała :-) super

Trochę żałuję, że nie mogę sobie pozwolić na 3D. Ale przy Mai nie miałam, to i teraz wytrzymam.

Sylwia dasz radę! ja już zaczynam 3 tydzień z glukometrem i dietą

Edda zdjecie pierwsza klasa, zazdroszcze takiego widoku:)
Mojemu sie odwidzialo i nie chce zebysmy robili takie zdjecia. Uwaza, ze sa za drogie ( u nas 140f- ok 700zl), a malego zobaczymy juz niedlugo i lepiej mu cos kupic. wiem, ze drogo ale jaka super pamiatka:( moze go jeszcze namowie

Edda - super wieści i cudowna fotka!

Ja byłam wczoraj na USG i mój schabik waży 1400 g :-) Termin porodu 31.01 - 1.02 czyli bez zmian
Wszystko książkowo, serducho zdrowe, narządy wewnętrzne w porządku, wszystkie przepływy w normach.
Nawet mu jajeczka już zeszły do worka hihi Widzieliśmy go też w 3D i 4D i mamy nagrany film.
Leży sobie główką w dól i przed twarzą trzymał sobie stopę, ziewnął kilka razy i otworzył oczka.
Później Wam fotkę wrzucę.

edda naprawdę fajne zdjęcie :-D
ja wczoraj tez byłam na wizycie i tylko opier..... dostałam że za dużo przytyłam no cóż przez 3 tyg 2 kg w sumie mam już 11 na+ a do końca jeszcze daleko ja nie wiem co mam robic bo zupełnie nie jeść nie mogę a diete trzymam na usg ide za 2 tyg zobaczymy co z dzidzią

reklama
Grzechotka nosz kurcze co ty mozesz za to ze tak przybierasz na wadze ... czasami to jest nie zalezne od nas samych ... lekarz powinien to wiedziec ;-) kochana to nie twoja wina , widzisz diete trzymasz a mimo to duzo tyjesz jak widac taki urok twoj ... nie martw sie po porodzie wszystkie bedziemy razem zrzucac zbedne kg :-D

Do góry