reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Karolina1987W ja dostałam to zdjęcie w ramach wizyty :) Powiedział że da mi takie ładne, żebym wiedziała dla kogo się oszczędzam. Jak bym miała za to płacić tyle co Ty to też bym się zastanawiała nad tym.
grzechotka ja mam 10,5kg do przodu, mój gin nawet słowem się na ten temat nie odezwał. Co ich to obchodzi.. to ja się będę zmagać z tymi kilogramami a nie on.
BB_anna widzisz a Ty jesteś w 29 tyg., ja w 27 i moja też waży prawie tyle co Twój :p Będzie Buła z tej mojej Hani :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam, ja nie zaluje ze fotki nie mam, kasa jest wazna na inne rzeczy dla dziecka a nie tam zdjecei zwlaszcza ze tyle sie mowi o niepotrzebnych usg w ciazy, teznie poszlam w koncu. bede miala jeszcze jedno usg w 35 tyg sprawdza jak niesko dziecko czy szybciej nie trzeba nic robic i tyle.
Dzis mam polozna na 14 ciekawe co powie i ciekawe jak wytrzymam taka zasmarkana w poczeklani juz to widze mala wyje a ja smarkam...

BB_Anna no to w 30 to tym bardziej :D No w 3 tygodnie ponad pół kilo skoczyła... w sumie nie wiem nawet czemu, bo nie jadłam nic takiego szczególnego. Ani też się specjalnie nie obżerałam :D No nic, zobaczymy co będzie się działo dalej ;)

edda śliczna fotka :-) mój maluszek na 3D zakrywał się rączką i ciągle się wiercił przez co zdjęcia są troszke rozmazane

Grzechotka
nie przejmuj się - też mam już 11 kg na plusie, a podczas ostatniej wizyty mój ginekolog (widząc chyba moją minę po zejściu z wagi ;-)) powiedział, że nie mam się stresować bo to jest ten czas kiedy przybiera się najwięcej, a poza tym to w większości waga brzuszka, a nie tkanki tłuszczowej ;-) A u mnie to chyba z 1 kg dodatkowy zmieścił się w biuście ;-)

Edda moja ważyła 1,2kg tydzień temu czyli w 28tygodniu aż sie gin zdziwił że tak dużo ale zawsze trzeba wziąśc 200g na +/- bo te wagi też za dokładnie nie określają :) I tez nic szczególnego nie jadłam a skoczyła o pół kilo do góry :)

nie musialm nawet sie wysilac u poloznej , przylela punktualnie o 14 mala byla uspana w wozku i przespala cala wizyte, mi krwi nie pobrala bo nie dala rady do szpitala znow musze podjechac i mala ja skopala w aparat do mierzenia tetna. nastepna wizyta to konsultacje badan czyli za 3 tyg, :-D

reklama
Obiecana fotka :-)

1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 39
Do góry