reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Witam po wizycie :-)
Oprócz tego, że się wysiedziałam równe 2 godz, bo miałam na 9:00 a weszłam o 11:00 :szok: to wszystko ok!!!!! :-)
Gin zapomniał chyba że ostatnio miałam usg połówkowe i zrobił drugi raz wszystkie pomiary, oczywiście ich nie pamiętam, tylko zapamiętałam że dzidzia waży 760g. No i trzeci raz potwierdzony synek :tak::-)

Aaaa...no i dostałam w końcu skierowanie na glukoze :baffled:

sandra -
zazdroszcze ci tych fotek, mój gin nie chce tak dawać zdjęć, mam tylko 2 chyba z 4 miesiąca...no i u ciebie nie da się oszukać że to nie chłopak :-D

reklama
:) ja w brzuszku nosze juz lekko ponad kilogramowego bobaska:) Wizyta dzis za mna, dostalam zaswiadczenie, ze moge leciec w do PL:) Takze weekend spedze z rodzicami:)
gratuluje udanych wizyt:)

Gabi naczekałaś się, ale najważniejsze, że dowiedziałaś się, że wszystko ok :-)
Kesti też super, że wszystko dobrze i odwiedzisz Polskę ;-)

A więc z maluszkiem wszystko okej waży już cały kilogram ;-) niestety zdjęcia z USG nie dostałam bo mała leżała sobie tyłem do nas z nogami na głowie :-D szyjka długa zamknięta. dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej po glukometr i bedę sobie mierzyła cukier ;-)

Hej dziewczyny, ja już po wizycie :)
Na początku doktorek trochę sie przestraszył bo zmierzył mi ręcznie szyjkę i mówi że coś sie skraca, ale zrobił mi USG dowcipne i się okazało, że tylko się wygięła pod wpływem mojej pozycji. Także ufff .. odetchnęłam :) Z małą wszystko wporzo, waży już 1300 g :szok: czyli powiększyła się o raz tyle co ważyla na ostatniej wizycie 3 tyg. temu... jestem w szoku :D Lekarz się mnie pytał, czy najadłam się cukierków hehe świnia :p Mała leży już główką w dół no i zmienił się termin na 01.02. :) Pewnie dlatego, że tyle przytyła :D No i mam w końcu piękne zdjęcie małej :):) DSC_0184.jpg

Załączniki

• DSC_0184.jpg
    DSC_0184.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry