reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
a to ja jeszcze dodam swoje zaległe sprzed 3 tygodni
k3ngit.jpg
tutaj kręgosłup
zxog3c.jpg
i hejka:)
23wus20.jpg
a Wasze maluchy...cudaśne!!! A siusiak jak siepatrzy!!! Jesli dobrze patrze...:)

hej ja dzis byłam u gin na wizycie

samo badanie ale wszystko ok

pzytyłam 2 kg od poczatku badani ok tylko po badaniu lekkie plamienie mialam ale przeszło już .

a i termin porodu mam na 26 styczen 2014

nastepna wizyta 10 wrzesnia z usg połowkowym

Kerna jakie cudne zdjęcie!!!! :-):-):-):-)

Blondi super, że wszystko ok!

Trzymam kciuki za kolejne wizyty!!

Kerna super zdjecia i maluszek :-)nasz tez tak łapke pokazał ;-)
Blondi super wiesci :tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

jejciu jak ten czas leci u mnie wizyta juz za tydzien w czwartek :szok:

reklama
My z Maleństwem już po usg.. Dzidziol pięknie się rozwija.. Kość nosowa obecna.. NT 1,7 przy CRL 68,5 mm. Lekarz mówił że nie ma się do czego przyczepić.. Żołądek, cztery kończyny , kręgosłup i pęcherz są ..serducho pięknie bije ;) tylko płci jeszcze nie znamy.. ale to nieważne.. najważniejsze że wszystko ok .. uspokoiłam się trochę.. a i termin porodu przesunął się na 17.02.2014 ;)

Ostatnia edycja:
Do góry