reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
mnie też nie kazali pić wody. dziwnie ci ten scan robili. jak dziecko nie chciało zmienić pozycji to pobujala mną i sie mała obrocila.

Jestem już po genetycznym. Jak już pisałam w innym wątku na 90% będziemy mieć SYNA :-):-):-):-)

Nasz Syneczek jest bardzo ruchliwym dzieckiem. Wiercił się, kręcił, machał rączkami, nóżkami, otwierał buziaczka... :-):-) CUDNY widok!!! W końcu trochę się zmęczył i dał się pomierzyć.

Synek jest starszy, niż wskazuje na to termin z miesiączki. Miałam któtkie cykle i owulacja u mnie występowała wcześniej. Dziś jest nasz 13tydzień i 5 dzień, tak więc jesteśmy w 14 tygodniu. Zaraz zmienię suwaczek. Termin mi się zmienił na 12.02.2014.

Synek ma całe 8,1 cm
Przezierność karku 1,90mm
Wymiar dwuciemieniowy 25,0mm
łożysko - przednia ściana wysoko
płyn owodniowy - w normie
kość nosowa - obecna
przepływ w przewodzie żylnym - prawidłowy
rączki, nóżki są :-)

Pierwszy raz słyszałam bicie Jego serca. Popłakałam się. Nigdy nie słyszałam nic piękniejszego!!! :-):-)

a tu zdjęcia z siusiakiem

DSCF3830.jpgDSCF3831.jpgDSCF3832.jpg

Załączniki

• DSCF3830.jpg
    DSCF3830.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF3831.jpg
    DSCF3831.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCF3832.jpg
    DSCF3832.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 67
BB Anna dla Synka jeszcze nie mamy imienia. Ale teraz będziemy intensywnie się zastanawiać. :-)

Agatka będzie za kilka lat :-)

Ojejj Katia jaki syneczek ślicznusi!!! Widać siusiaka gołym okiem :) już wiem który tydzień z suwaczka jesteś, mam nadzieje że u mnie też dzidziuś jest taki sliczny ale bym chciała dla odmiany dziewczynkę :)

reklama
Ale fajnie, ze coraz wiecej z nas poznaje plec, gratuluje udanych wizyt.
Ja dzis bylam na wizycie, maluszek strasznie sie wiercil i podskakiwal, super widok i emocje:)DSC_0061.jpg

Załączniki

• DSC_0061.jpg
    DSC_0061.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 44
Do góry