reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
kerna zdjecie maluszka z raczka mnie rozkleilo,boskie jest
dziewczyny super wieści i trzymam kciuki za reszte wizyt

Monila będziemy razem się stresować wizyta a na która masz bo ja na 9 rano

Dziewczyny ja w drodze na badania do Katowic, stres mnie zżera choć myśleć staram sie tylko pozytywnie :) prosze o trzymanie kciukow . Napisze po wszystkim

ja po wizycie, wypelnila karte wziela numery telefonow, 3 byly 2 polozne i jedna studentka, krew pobrala inna niz zwykle to nawet jej sie udalo. i nastepna wizyta juz 11 wrzesnia, a do tego czasu usg powinno byc.dziecko lazilo po podlodze i cale do kapania :szok:

Verita dobrze ze załatwiłas to no i ze udało sie krew pobrac , kurcze skoro były tam az 3 to choc jedna mogła sie mała na chwilke zajac

reklama
Dziewczyny dzięki ! Kciuki pomogły! Wszystko ok z dzidzia choć zbadać sie nie chciała dać. Jestem szczesliwa i spokojniejsza:). Pani dr powiedziała ze z większym wskazaniem na dziewczynkę :)

Do góry