reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Eve ciesze sie ze jest ok :-) a moge spytac dlaczego tak daleko jechałas na te badanie ?? bo kurcze z Warszawy do Katowic to daleko ...

no właśnie też mnie to zastanawia tyle drogi się męczyć ale znając polskie realia...
one to się dzieci boją po 10 minutach dopiero zabawki wyciągnęły....

Verita ja bym sie predzej spodziewała ze z naszych pipidow wysłali by nas do stolicy na badania ... bo wiadomo w stolicy lepsze szpitale i sprzety (teoretycznie) :-p

ja pierdziele co za babsztyle :no:

Dziewczyny jestem na wakacjach u rodziców na Śląsku i tu polecono mi wykonanie tych badań w centrum medycznym sodowski w Katowicach stad tutaj sie znalazłam. Nie jechalabym specjalnie ;) a sprzęt maja rzeczywiście b.dobry:) fajnie wszystko widziałam

ja właśnie doczytałam w ulotkach które dostałam od położnej ze w uk usg wykonywane jest tylko normalne czuli 2 d a te Wszystkie 3 i 4 d juz państwowo nie i mozna sobie zrobić płacąc chamowa wiecie ile od 100-200 funtów . co to za technika jeśli jej nie używają? ??

ja właśnie doczytałam w ulotkach które dostałam od położnej ze w uk usg wykonywane jest tylko normalne czuli 2 d a te Wszystkie 3 i 4 d juz państwowo nie i mozna sobie zrobić płacąc chamowa wiecie ile od 100-200 funtów . co to za technika jeśli jej nie używają? ??

u nas to samo tylko 80 e 3d maz dzis dzwonil i sie pytal :)

Hej, bardzo się ciesze, ze z naszymi dzidziami wszystko w porządku,
eve bylas u sodowskiego???ja mieszkam w Katowicach i nie mam o nim dobrego zdania, ale co tam grunt, ze dobrze zbadali.

Bylam dzisiaj u swojego gina, zbadal mi szyjke, zamknieta dluga, posluchalam przez dziwne urządzenie tętna dzidzi i dostałam zielone swiatlo na wakacje, wylatujemy za tydzień w sobote do turcji i trochę się obawiam.

reklama
Kasoku ciesze sie ze jest ok :-) super ze dostałas zielone swiatełko na wakacyjny wpoczynek za granica ;-) wiadomo bedziesz sie troszke bała bo to jednak obcy kraj i w razie ''w'' człowiek czuje sie nie pewnie

Do góry