reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Ale super tez Wasze zdjęcia z usg, u mnie za każdym razem dziecko śpi, i prawie sie nie rusza, raz machnęła łapką i to wszystko, ale lekarz uspakajał, że akurat tak trafiam, ze spi.

reklama
IMAG0730.jpg TA DAMNNN:) A TO WIKTORIA:) CRL nie zmierzone bo baaardzo chciała Pani doktor złapać" międzynóżki" i zapomniała;)):-)

Załączniki

• IMAG0730.jpg
    IMAG0730.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 59
ja juz tez chce te moja wizyte!!!!!!!! doczekac sie nie moge:) gratuluje udanych wizyt:)

swoja droga ciekawe czy po nastepnych wizytach cos sie zmieni co do plci, mam na mysli, ze chlop stanie sie babka itd :-D

Dziewczyny poproszę o kciuki.. idę dziś na usg genetyczne i stresik wieeeeeeeelki jest. Mam nadzieję że wszystko jest ok i dzidzia pokaże na kogo czekamy ;)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i poznania płci:tak: Ja mam problem z płcią-na tych zdjęciach usg nic nie widzę... To co myślę, że jest siusiakiem, okazuje się nogą...
Madzioludek-trzymam kciuki:-)

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i Poznania płci . Trzymam kciuki za przyszle mamusie wizytujace :) prosze o kciuki, jutro mam genetyczne. W których tyg poznalyscie płeć? Myślicie ze są jakieś szanse jutro na poznanie płci? Pisze z tel, nie mam netu , przeszła burza i wyrzadzila szkody :( a na tel raz mogę otworzyć stronę a innym razem nie

Do góry