reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Ale super tez Wasze zdjęcia z usg, u mnie za każdym razem dziecko śpi, i prawie sie nie rusza, raz machnęła łapką i to wszystko, ale lekarz uspakajał, że akurat tak trafiam, ze spi.

reklama
IMAG0730.jpg TA DAMNNN:) A TO WIKTORIA:) CRL nie zmierzone bo baaardzo chciała Pani doktor złapać" międzynóżki" i zapomniała;)):-)

Załączniki

• IMAG0730.jpg
    IMAG0730.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 62
ja juz tez chce te moja wizyte!!!!!!!! doczekac sie nie moge:) gratuluje udanych wizyt:)

swoja droga ciekawe czy po nastepnych wizytach cos sie zmieni co do plci, mam na mysli, ze chlop stanie sie babka itd :-D

Dziewczyny poproszę o kciuki.. idę dziś na usg genetyczne i stresik wieeeeeeeelki jest. Mam nadzieję że wszystko jest ok i dzidzia pokaże na kogo czekamy ;)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i poznania płci:tak: Ja mam problem z płcią-na tych zdjęciach usg nic nie widzę... To co myślę, że jest siusiakiem, okazuje się nogą...
Madzioludek-trzymam kciuki:-)

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i Poznania płci . Trzymam kciuki za przyszle mamusie wizytujace :) prosze o kciuki, jutro mam genetyczne. W których tyg poznalyscie płeć? Myślicie ze są jakieś szanse jutro na poznanie płci? Pisze z tel, nie mam netu , przeszła burza i wyrzadzila szkody :( a na tel raz mogę otworzyć stronę a innym razem nie

Do góry