reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Witam i ja po wizytacji w szpitalu.... ktg prawie w normie (na poczaku młody miał puls powyżej 200-matka jest wkurzona od rana) na usg 3 roznych lekarzy po kolei dokonywało pomiarów bo ine chcieli wierzyc ze młody wazy ponad 3kg. Jestem przerazona bo przewidywana waga do porodu to 4500g. potem zaczeli gadac ze może ciaza starsza o 2-3 tyg wiec im foty z usg z początku ciąży pokazałam. wg usg termin mam przesunięty na 16 maj... (wg @ na 27maj)

reklama
sembonzakura hm.. w sumie nei wiem co będzie, bo u mnie cc jest związane z ryzykiem... biore leki przeciwzakrzepowe wiec jeśli lekarz zdecyduje o cc to będę miała je pod narkoza.... wszystko się okaze, lekarze będą decydowac

Sembo - ostatnia wizyta 13 maja ? to ja mam inaczej wizyty ustalone. Jutro mam na 38 tydzień, a potem mam co tydzień wizyty w 39, 40, a 41 tyg (jeśli jeszcze nie urodzę) szpital na masaż szyjki, no i czekać.

mysiak - kurde no to ładnie duże dziecko :OOOOOOO

reklama
Do góry