reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Sembo - gratki;) Mi zostala ostatnia rubryczka w karcie ciazy - wizyta nr 12. Mam ja 9maja. A co potem - nie wiem:confused:

Mysiak - o kurcze kawał chłopa:D Moj Marcel w czwartek 2800 ;) Wiec do porodu powinno byc ok. 3,5kg;)

reklama
pani w recepcji powiedziała dokładnie tak że to już raczej będzie ostatnia, a nie że na sto procent, no bo potem to oczywiście że co tydzień jak dzidzia się nie pojawi, no ale przecież liczymy że będzie ;))

gratulacje, chmurko :tak:

No to mniej więcej wiemy, która będzie następna ;-)

Ja też się zbieram na wizytę, trzymajcie kciuki, może szyjka mi się chociaż troszkę skróciła albo mam minimalne rozwarcie:sorry2:

ja już po wizycie... trochę zabiegania byłam bo myślałam ze mam na 12.30 w ostatniej chwili zobaczyłam ze mam 12.15 i taksówkę zamówiłam i zdążyłam... z michałem musiałam iść bo nie miałam go z kim zostawić i beczał i wyrywał mi się cały czas (bo w tym samym miejscu go szczepili i nie chciał nawet wejść do przychodni) myślałam ze mnie ch.... z nim strzeli ;((

a na wizycie spoko wszystko OK umówili mnie już na masaż szyjki macicy na 7.05 gdybym jeszcze do tego czasu nie urodziła, a termin na 4.05 mam więc mam nadzieję ze unikne masażu, bo słyszałam ze bolesne to.... ;/ serducha nie mogła znaleść i już taka minę zrobiła do drugiej poloznej ja już panika ale znalazyly po długim czasie...

reklama
Do góry