reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Kolorowa gratki;) Ja tez jestem alergik i juz zauwazylam ze mnie w nosie kreci:eek: I mam nadzieje, ze skonczy sie tylko na kichaniu:-)

Ja tez po wizycie. Jeszcze nie rodze. Szyjka troszke sie skrocila, ale dalej trzyma. Wody ok, lozysko dojrzale. Maly 2800g wagi;) A ja nie przytylam nic:-D:-D:-D:-D 30.04 jade zrobic wymaz na paciorkowca. Nastepna wizyta 9.05 i dotad tez mam brac fenoterol i potem odstawiamy :D I mozna rodzic;P

Katarzynka, dobrze że dobrze! :-) I Fenoterol aż do 9 maja?! :szok: A termin masz na...?

Aaaa już wiem. Też mam odstawić na początku 38 tc, wtedy jak na zdjęcie szwu pojadę :-p

reklama
Kasienkadg no widzisz,Ty feonterol a u mnie ciąża donoszona, surcze na ktg to na pewno ruchy malucha a szyjki nie ma potrzeby badać. Szpital...

Moja gin jest zachwycona naszym pomysłem z wypisaniem się 30go i porodem w Medeorze. Sama zadzwoni dzień wcześniej do dyrektora kliniki |(którego zna i z którym mam to spotkanie kwalifiikacyjne) i powie od siebie. A jak coś tam jednak nie wyjdzie to mi załatwi u ordynatora szpitala w Poddębicach poród. Ale jak tak dalej pójdzie i nie dadzą mi nic więcej niż ten magnez to nie doczekam tego cudownego porodu w ludzkich warunkch...Powiedziałam mężowi żeby mi przywiózł no spę. Może choć te 12 dni dam radę...

Do góry