reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Kamila &&&&& za wizytę! Która jeszcze dzisiaj wizytuje?
ALG
Powodzenia na wizytach &&&&&&&&&&&&
Ja chciałabym doczekać do majówki bo wtedy mój P. będzie w cały czas w domu... Wolałabym nie dzwonić do niego z wiadomością w stylu "wody mi odeszły" albo "mam skurcze co 5 min". Martwiłabym się o jego drogę z pracy do domu bo ma 30 km do przejechania
Ja chciałabym doczekać do majówki bo wtedy mój P. będzie w cały czas w domu... Wolałabym nie dzwonić do niego z wiadomością w stylu "wody mi odeszły" albo "mam skurcze co 5 min". Martwiłabym się o jego drogę z pracy do domu bo ma 30 km do przejechania
kolorowa20
magarat- gratulacje:-)
kartagina- super, że już po:-)
Kamila trzmam && za wizytę, ja dzisiaj też wizytuję o 13.30 :-)
kartagina- super, że już po:-)
Kamila trzmam && za wizytę, ja dzisiaj też wizytuję o 13.30 :-)
Mdła
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Magarat super!Zycze zeby wszystko szlo po Twojej mysli!
Kartagina nareszcie wolna!
Trzymam &&&&& za Wasze dzisiejsze wizyty.Ja jade jutro na 9:00.Bede sie pewnie odzywac juz "po"
Magarat super!Zycze zeby wszystko szlo po Twojej mysli!
Kartagina nareszcie wolna!
Trzymam &&&&& za Wasze dzisiejsze wizyty.Ja jade jutro na 9:00.Bede sie pewnie odzywac juz "po"
kolorowa20
Dziewczyny ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, Mała nie taka mała bo 2600 waży, łożysko III stopnia dojrzałości, ciąża wygląda na 36 tc więc termin przesuwa się na 13 maja co mnie cieszy i oby tak było, serduszko pięknie bije, płeć jeszcze raz potwierdzona, wody płodowe ok. :-) Mam iść na ktg parę dni przed kolejną wizytą, którą mam za 3 tyg i to pewnie będzie moja ostatnia wizyta już..:-) Tym razem nie dostałam usg więc wymiarów nie pamiętam:-( Pytałam się o te bóle po oddaniu siiii i mam przesunąc w czasie przyjmowanie magnezu po prostu...a za 2 tyg już całkiem z niego zrezygnować, bo jak to powiedziała gin "jak ma się rodzić to niech się rodzi" Tak w ogóle to przyjmowała mnie dzisiaj jakaś inna gin. bo ta, która prowadzi od początku moją ciąże, jest na zwolnieniu z powodu ciąży, hehe:-) ale na następnej wizycie ma już być i mam nadzieje, że się jej l4 nie przedłuży, bo jednak swój lekarza to co innego. I jedyne co mnie martwi to to że wiem iż za chwile zacznie mi się moja alergia, a w ciązy tylko wapno można brać, które nic nie daje ... łudzę się, że ciąża wyleczyła mnie z alergii i w tym roku mnie ominie:-)
reklama
kolorowa gratuluję udanej wizyty!
a z alergią różnie może być mi np po 4 latach przerwy znów zaczęły się kręcić włosy [dlaczego przestały - nie wiem, ale jestem pewna,że zaczęły przez albo raczej dzięki ciąży]
a z alergią różnie może być mi np po 4 latach przerwy znów zaczęły się kręcić włosy [dlaczego przestały - nie wiem, ale jestem pewna,że zaczęły przez albo raczej dzięki ciąży]