reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

framama No chyba wlasnie tak to jest z tmi lekarzami... z synem 5 tyg slyszalam, ze nie dotrwam do terminu i co? i rozwarcie na 2-3 cm przez caly 9 ty m-c a syn wygoniony oksytocyna koniec koncow :)

reklama
Powodzenia na wizytach &&&&&&&&&&&&

Ja chciałabym doczekać do majówki bo wtedy mój P. będzie w cały czas w domu... Wolałabym nie dzwonić do niego z wiadomością w stylu "wody mi odeszły" albo "mam skurcze co 5 min". Martwiłabym się o jego drogę z pracy do domu bo ma 30 km do przejechania :dry:

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!

Magarat super!Zycze zeby wszystko szlo po Twojej mysli!

Kartagina nareszcie wolna!

Trzymam &&&&& za Wasze dzisiejsze wizyty.Ja jade jutro na 9:00.Bede sie pewnie odzywac juz "po" :tak:

Dziewczyny ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, Mała nie taka mała bo 2600 waży, łożysko III stopnia dojrzałości, ciąża wygląda na 36 tc więc termin przesuwa się na 13 maja co mnie cieszy i oby tak było, serduszko pięknie bije, płeć jeszcze raz potwierdzona, wody płodowe ok. :-) Mam iść na ktg parę dni przed kolejną wizytą, którą mam za 3 tyg i to pewnie będzie moja ostatnia wizyta już..:-) Tym razem nie dostałam usg więc wymiarów nie pamiętam:-( Pytałam się o te bóle po oddaniu siiii i mam przesunąc w czasie przyjmowanie magnezu po prostu...a za 2 tyg już całkiem z niego zrezygnować, bo jak to powiedziała gin "jak ma się rodzić to niech się rodzi" :-D Tak w ogóle to przyjmowała mnie dzisiaj jakaś inna gin. bo ta, która prowadzi od początku moją ciąże, jest na zwolnieniu z powodu ciąży, hehe:-) ale na następnej wizycie ma już być i mam nadzieje, że się jej l4 nie przedłuży, bo jednak swój lekarza to co innego. I jedyne co mnie martwi to to że wiem iż za chwile zacznie mi się moja alergia, a w ciązy tylko wapno można brać, które nic nie daje ... :sorry: łudzę się, że ciąża wyleczyła mnie z alergii i w tym roku mnie ominie:-)

reklama
kolorowa gratuluję udanej wizyty!

a z alergią różnie może być:) mi np po 4 latach przerwy znów zaczęły się kręcić włosy:) [dlaczego przestały - nie wiem, ale jestem pewna,że zaczęły przez albo raczej dzięki ciąży:p]

Do góry