reklama
anetai84
Fanka BB :)
kartagina suuper ze juz wszystko masz posciagane, teraz tylko czekac Ale juz widze coraz wiecej z nas jest takich tuz tuz, ale fajnie ze nadszedl juz nasz czas na rozpakowywanie A tak wogole to ja sie panicznie boje tego porodu, sto razy bardziej niz pierwszego. Ale jakos to bbedzie. Jak na razie to mam serdecznie dosc szpitala i chcialabym wrocic jeszcze do domu chociaz na tydzien zanim urodze bo kompletnie nie jestem przygotowana.
KARTAGINA WOLNA !!!!! :-) cieszę się kochana! trzymam kciuki za Was, oby jak najdłużej wytrzymać.
Anetka kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.
ej ,wiecie co mi się wydaje ,że lekarze pod koniec ciąży to już zawsze powtarzają ,że może się nie dotrwać do terminu,ale w sumie to prawda bo kto wie co będzie jutro?
Anetka kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.
ej ,wiecie co mi się wydaje ,że lekarze pod koniec ciąży to już zawsze powtarzają ,że może się nie dotrwać do terminu,ale w sumie to prawda bo kto wie co będzie jutro?
Kamila1988
no ja o 8 mam wizytę, na której, mam nadzieję, powie mi że rozwarcie się powiększyło i w ciągu 2 tyg będę mogła utulić Liwkę jak ja bym chciała mieć to już za sobą, codziennie śni mi się poród, coś czuję że strach mnie sparaliżuje kiedy nadejdzie ten moment :-(
Noelle1986
kamila kciuki zacisniete!
ja mam wizyte za tydzien...do ktorej mam zamiar nie dotrwac 2 in 1..
ale mala chyba nie podziela tego zdania
ja mam wizyte za tydzien...do ktorej mam zamiar nie dotrwac 2 in 1..
ale mala chyba nie podziela tego zdania
reklama