reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

no jestem... po wizycie.
szyjka z 2,9 skróciła się w 3 tygodnie do 1,5... MASAKRA!! więcej już się nie skróci bo dalej trzyma szew i pessar! trzymaj słodziutki trzymaj jeszcze z 8 tygodni!!!
u góry otwarta dość sporo... załamałam się tak bardzo że ciężko mi się ciszyć z córci (bo będzie córcia:-))

w piątek idę do szpitala na kilka dni- zrobią mi glukozę i inne, ktg, sprawdzą skurcze i takie tam. dostanę sterydy na rozwój płucek u malutkiej, w razie przedwczesnego porodu. lekarz mówi że może być dobrze, żeby się nie stresować- któraś wie jak to zrobić?? bo mi z nerwów aż łapy się trzęsą!. szew i pessar trzymają dobrze, byleby teraz nie dostać skurczy bo to byłby koniec. będę walczyć na maksa, muszę dać radę!!!

reklama
kartagina tak mi przykro, że musisz przez to wszytsko przechodzić, wierze że wszystko będzie dobrze i urodzisz zdrową silną dziewuszkę, trzymaj się kochana

kartagina słuchaj co ma być to i tak będzie niezależnie od Twojego stresu, a on tylko pogorszyć może sytuację, leż w łóżku, nie ruszaj się, nogi wysoko, 8 tyg to już nie tak dużo, a córcia potrzebuje byś się nią cieszyła.

gratuluje udanych wizyt

kartagina- moja droga, mocno trzymam kciuki by wszystko trzymalo jak trzeba minimalnie te wymarzone 8 tygodni, to napewno lepiej ze bedziesz w szpitalu, w razie czego by byc pod opieka, mocno mocno trzymam kciuki i mysle o tobie i malenkiej cieplutko

kartagina - kurczę, to niedobre wieści... ale przynajniej wygląda na to, że jesteś pod dobrą opieką - oby te kilka dni w szpitalu wyjaśniły wszystko. Oszczędzaj się na maxa.. a co do nerwów - to spróbuj pomyśleć, że one mogą tylko pogorszyć sytuację... Trzymam kciuki! Oby jak najdłużej! I gratuluję córeczki!!!

Dziewczyny i ja po wizycie . Wszystko dobrze . Plec nieznana , bo centralnie pupa - zdjecie pupy mamy genialne :-) . Szyjka ok , jak nalezy. Wizyta dopiero za 4 tygodnie .

Kartagina dobrze ,ze do szpitala trafisz - tam mam nadzieje przygotuja co trzeba i pobadaja jak trzeba . Musi byc dobrze!!!

kartagina kciuki mocno zacisniete!!!Szew wytrzyma!!Oby bez skurczy przedwczesnych!!I dacie rade dziewczyny te 8 tygodni!!

reklama
Do góry