reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

mysiak pogadaj koniecznie o tym swedzeniu!!oby to nie cholestaza!!bo objawy podobne.&&&!!kciuki zacisniete!!!

sembo super

reklama
Sembo gratki..super, ze wizyta udana..

Zapominajka.. to dziwne swedzenie jest, nie mam suchej skóry nigdzie z wyjatkiem miejsc po zastrzykach na brzuchu, a stopy i dłonie to ine wiem dlaczego.... chyba zrobie sobie ASPAT i ALAT zeby sprawdzic czy niz z wątrobą sie nie dzieje....

mysiak rob koniecznie rob!! bo mi te objawy na cholestaze wygladaja.Lepiej dmuchac na zimne!! oby to tylko swedzenie samo w sobie.A nie od watroby.kciuki zacisniete!!!

Wróciłam od dowcipnego :-D miało być bez USG, ale powiedziałam, że jak mi nie powie na 100% że chłopak, to mnie chłop do domu nie wpuści. No i zrobił, wyobrażacie sobie? :-D

Pokazał mi siusiaka, bo już było widać, że to na pewno to - jak uznał, siusiak przypomina głowę żółwia i skorupę, gdyby była dziewczynka, to byłby hamburger :)-D:-D:-D:-D:-D:-D). Młodzież rośnie, waży prawie 860 gramów, ma - jak stwierdził lekarz - długą kość udową, więc wygląda na to, że długi będzie.

Ale się cieszę, że chłopak :-D

gratuluję chłopaka:-) a ile teraz średnio na tydzień dzieciok przybiera na wadze? chciałabym żeby mój już miał ponad kilogram

Nie wiem, bo wg średniej z USG, mój waży dokładnie tyle, ile powinien, więc nie wiem kiedy bąble ważą cały kilogram :szok:

citrus super!!kawał chłopa:D no i lekarz spoko,że zrobił usg.

noirel teraz to juz indywidualnie cos pomiedzy100-200g na tydzien??

hmm...moja mała na ostatniej wizycie tj. 26t6d miała 1100g,doktorzyna powiedział,że mała nie jest;D

Ostatnia edycja:
reklama
na fb jest fajny profil Brzuchatki:-)
560037_509490412435251_939347343_n.jpg

i coś dla Kaji
601299_508767872507505_1839539433_n.jpg
i coś dla tych z Warszawy
269374_507663872617905_1782406272_n.jpg

Do góry