reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

no właśnie zależy od dzidziusia, moja na przykład wolno sobie rośnie przez jakiś czas a później nadgania szybko i tak w kółko

reklama
moja sis w każdej ciąży brzuch ogromny,dzieci małe,do 3 kg,ale w ciągu miesiąca na samym cycku tak nadrabiały że aż ponad granice:szok: w sumie nawet dobrze,bo mniejsze dziecko to niby poród łatwiejszy:-) a zdrowe i zaraz wagę nadrabia,więc luz.

wikki no dokładnie,gdzieś tą różnice maluchy łapią,skoro jedne rodzą się 2,5kg a inne 4,5kg:-) w tym samym czasie:-)ja mam nadzieje,ze moja to raczej bedzie oscylować w okolicach tej pierwszej wagi.Chociaz ciągle ma wiecej niz"norma"przewiduje:-D

noriel no własnie ,wielkosc brzucha do wielkosci dziecka ma sie średnio.U mnie brzuch mały,córa duża.LEkarz za każdym razem pyta gdzie ja to dziecko mieszcze??

Ostatnia edycja:
Mysiak ja w 9 mcu miałam takie swędzenie, że myślałam ,że oszaleję, byłam pewna , ze coś nie tak, ale wszystkie badania wyszły w normie, może tylko taki urok ciąży

melduję, że nie mam cukrzycy! Wynik poniżej 140mg/dl miałam już po godzinie. Po dwóch 104,a na czczo 75. :) Czyli nie muszę zapomnieć o owocach i słodyczach :)

Framama, skłaniamy się najsilniej ku Mateuszowi, ale to jeszcze nie jest w stu procentach pewne ;-)

reklama
Do góry