reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

no właśnie zależy od dzidziusia, moja na przykład wolno sobie rośnie przez jakiś czas a później nadgania szybko i tak w kółko

reklama
moja sis w każdej ciąży brzuch ogromny,dzieci małe,do 3 kg,ale w ciągu miesiąca na samym cycku tak nadrabiały że aż ponad granice:szok: w sumie nawet dobrze,bo mniejsze dziecko to niby poród łatwiejszy:-) a zdrowe i zaraz wagę nadrabia,więc luz.

wikki no dokładnie,gdzieś tą różnice maluchy łapią,skoro jedne rodzą się 2,5kg a inne 4,5kg:-) w tym samym czasie:-)ja mam nadzieje,ze moja to raczej bedzie oscylować w okolicach tej pierwszej wagi.Chociaz ciągle ma wiecej niz"norma"przewiduje:-D

noriel no własnie ,wielkosc brzucha do wielkosci dziecka ma sie średnio.U mnie brzuch mały,córa duża.LEkarz za każdym razem pyta gdzie ja to dziecko mieszcze??

Ostatnia edycja:
Mysiak ja w 9 mcu miałam takie swędzenie, że myślałam ,że oszaleję, byłam pewna , ze coś nie tak, ale wszystkie badania wyszły w normie, może tylko taki urok ciąży

melduję, że nie mam cukrzycy! Wynik poniżej 140mg/dl miałam już po godzinie. Po dwóch 104,a na czczo 75. :) Czyli nie muszę zapomnieć o owocach i słodyczach :)

Framama, skłaniamy się najsilniej ku Mateuszowi, ale to jeszcze nie jest w stu procentach pewne ;-)

reklama
Do góry