LeRemi
Fanka BB :)
Kakakarolina super wiadomosci, gratulacje wielkie! Ja to nadal nie moge uwierzyc w taki maly wielki cud, jak to sie wszystko dzieje:-) Ale choc nie pojmuje to nade wszystko miluje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trochę wizyt dzisiaj będzie - kakarolinka, exotic, amna, jutro ewa. Za wszystkie dziewczyny mocno trzymam kciuki!!!
no to:
kakarolinka - &&&
exotic - &&&
Amna - &&&
Ewa - &&&
ktoś jeszcze chętny? :-)
No i po
wszystko ok
od góry:
dwie półkule w mózgu, serduszko i żołądek po lewej stronie. powłoki brzuszne zamknięte, układ moczowy pracuje, kręgosłup prawidłowy, pępowina trzynaczyniowa, kość nosowa jest, przezierność w normie. Dwie nogi, dwie nóżki, paluszki są
serduszko słyszeliśmy dosłownie sekundę bo gin powiedziała, że on tego nie lubi. Następnym razem muszę podpytać dlaczego.
Kamień z serca. Taki mały ma 7 cm a już wszystko ma i wszystko pracuje. Toż to cud
kakakarolina gratki no to super wiesci to juz duzy 7 cm bylo co ogladac
ja bylam dzis u mojej pani doktor, mam skierowania na badania, robila usg no i chyba będzie CHŁOPCZYK!! a tak ogolnie wszystko ok, taki wiercipieta ze szok!!
Trzymam kciuki za kolejne wizytujące.
Ja miałam wizytę w zeszłym tygodniu. Maluch pomierzony, przezierność i reszta OK. Ale co najlepsze to prawdopodobnie będę miała syneczka! Lekarka się co prawda zarzekała, że na tym etapie to jeszcze może wyglądać podobnie jak u dziewczynki, ale ja nie przypominam sobie żebym u Lusi na którymkolwiek USG widziała takie COŚ między nogami.