reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
kruszki, super wieści, a jak szyjka? jest jakaś skrócona czy rozwarcie? Jeżeli to był czop to musisz teraz bardzo uważać, żeby nie wdało się żadne zakażenie i będzie dobrze.

kruszki, super wieści, a jak szyjka? jest jakaś skrócona czy rozwarcie? Jeżeli to był czop to musisz teraz bardzo uważać, żeby nie wdało się żadne zakażenie i będzie dobrze.
tylko wczoraj zagladala i szyjka jest troszke skrocona, dzis juz nie patrzyly pod tym wzgledem
kazaly mi uwazac w ogole i w razie plamien znowu szpital

ja też po wizycie , szyjka ok. wody też a mały 1600g teraz przez 3dni bede odstwiala fenoterol a zaczynam brać nospe forte i luteine :) kruszki trzymam za was mocno kciuki , ale widze , że twoja dzidzia raptem starsza o jeden dzień a dorodniejsza wagowo....czyżbym za mało jadła:-D:wściekła/y: hehehehe:p

Danuś, no to na moje oko same dobre wieści :-). A Dzieciątko kruszynka w porównaniu z Dzieciątkiem kruszki :-). Choć wiesz jak to jest... te pomiary takie orientacyjne są. Ponoć dopuszczają błąd w granicach 10%. Więc wystarczy, że Twoje Maleństwo jest 10% cięższe, a kruszki 10% lżejsze i już się okazuje, że są bardzo podobne wagowo :-).
kruszki, wszystkie tu odetchnęłyśmy z ulgą :-). Całe szczęście, że nie ma tragicznej sytuacji. Tak długo byłaś mega aktywna (ta Twoja praca mnie po prostu zadziwiała), a tu nagle taki klops... Teraz się pooszczędzaj jeszcze te 4 tygodnie i już będzie wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
kruszki, to pewnie strachu sie najadłas,ale dobrze ze to tylko falszywy alarm.

Ja dzisiaj bylam na zapisie ktg i mnie zmartwili powiedzieli,że "oscylacja zwezona"ale nic wiecej,w srode mam miec koleiny zapis moze wtedy mi powiedza cos wiecej,ale martwie sie teraz.Czy ktoras z Was wie moze co to oznacza?

reklama
Kruszki w takim razie jak najwięcej się oszczędzaj ale całe szczęście, że wszystko ok :)
A dzidzia faktycznie duża, mój to malutki jest i pewnie jeszcze teraz nie osiagnał 2kg. Jak miałam USG w 30 tc to on ważył zaledwie 1100g.

Do góry