reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

No i młody zostaje młodym ;) Jak to lekarz powiedział " z tego (wskazał na ewidentnego siurka) baby się już nie ukręci" :D od co he he ;) 948gr wagi termin zjechał na 9 lipca z usg i 7 lipca z om więc będziemy się chyba kroić w czerwcu :D ciekawie, ciekawie :D cóż tak bywa ;) zobaczymy :) Mięśniak niestety nie maleje a rozciąga się z macicą 4,5 cm, ale lekarz uspokoił że pewnie po porodzie wraz z macicą zmniejszy się a potem wchłonie ;) Mam nadzieję ;)

Poprosiłam o badanie szyjki. Jak marzenie ok 5 cm więc luzik. Dzisiejsze badania moczu o wiele lepsze więc też ok. Aha co do glukozy powiedział by robić jak najszybciej bo już 27 tc u nas ;) więc miałam kurde racje by zrobić ją ostatnio :/ wrrr no cóż jutro idę się szprycować glukozą i kuć ;)

reklama
Mój malutka waży już 1204g i ma śliczną buzie. Na zdjęciu niestety tego nie wypatrzycie bo zdjęcie kiepskie wygląda jak by miała grube czoło i poliki :D Dzisiaj będę dzwonić do innej Pani doktor zeby umówić się na usg 4d z możliwością nagrania płytki bo moja niestety tego nie robi. Aaa no i termin zmienił się juz na 7.07 ;) 20150413_185600.jpeg20150413_185604.jpeg

Załączniki

• 20150413_185600.jpeg
    20150413_185600.jpeg
    13,4 KB · Wyświetleń: 125
  • 20150413_185604.jpeg
    20150413_185604.jpeg
    29,3 KB · Wyświetleń: 136
A ja byłam przed świętami na krzywej cukrowej i na szczęście wyszło wszystko OK.
Na USG w 23 t 4 d mała wazyła 667 g i miała położenie główkowe - mam nadzieję że już nic się nie zmieni jeśli chodzi o położenie
Następne badanie (27 t 2 d) już za parę dni :-)

reklama
Do góry