angi-wawa1988
Fanka BB :)
No i młody zostaje młodym Jak to lekarz powiedział " z tego (wskazał na ewidentnego siurka) baby się już nie ukręci" od co he he 948gr wagi termin zjechał na 9 lipca z usg i 7 lipca z om więc będziemy się chyba kroić w czerwcu ciekawie, ciekawie cóż tak bywa zobaczymy Mięśniak niestety nie maleje a rozciąga się z macicą 4,5 cm, ale lekarz uspokoił że pewnie po porodzie wraz z macicą zmniejszy się a potem wchłonie Mam nadzieję
Poprosiłam o badanie szyjki. Jak marzenie ok 5 cm więc luzik. Dzisiejsze badania moczu o wiele lepsze więc też ok. Aha co do glukozy powiedział by robić jak najszybciej bo już 27 tc u nas więc miałam kurde racje by zrobić ją ostatnio :/ wrrr no cóż jutro idę się szprycować glukozą i kuć
Poprosiłam o badanie szyjki. Jak marzenie ok 5 cm więc luzik. Dzisiejsze badania moczu o wiele lepsze więc też ok. Aha co do glukozy powiedział by robić jak najszybciej bo już 27 tc u nas więc miałam kurde racje by zrobić ją ostatnio :/ wrrr no cóż jutro idę się szprycować glukozą i kuć