reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

Zapomniałam o tej zakładce :D

Dopisze najważniejsze ;)
31t1d wg usg i z om - termin się wyrównał na 7.07 :)
Przepływy wody ok :) serduszko 151 uderzeń na minute
Chłop zostaje chłopem
Niestety z pozycji główką w dół przekręcił się i siedzi na pupie tzw ułożenie miednicowe.
Mięśniak się rozciągnął ma 5 cm i pewnie będzie się tak rozciągać w raz z macicą, Najważniejsze że to nic nie znaczy dla ciąży i dziecka.
Blizna w macicy 4 minimetry więc nic się nie dzieję :)

Tadam :D

Następna wizyta... jeszcze w tym miesiącu :D 27 maja ;)

reklama
Tu sa moje wyniki z usg ... Mlody jest podluznie glowkowo , lozysko sie podnioslo jest nad glowka mlodego...

Załączniki

• 1432028946434.jpg
    1432028946434.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 96
  • 1432028971934.jpg
    1432028971934.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 103
Klara mały jeszcze zdąży się obrócić główką w dół, 2 tygodnie to sporo czasu zważywszy na to co nasze maluchy wyprawiają za fikołki w brzuchu w przeciągu godziny.:-) Ja mam wizytę jutro, już się nie mogę doczekać ostatnio byłam 5 tygodni temu więc trochę czasu już zleciało.

ja mam najbliższą 9 czerwca, ale na tych zwykłych comiesięcznych nie dostaję zdjęć i lekarz nie sprawdza wagi -_-
ale chyba tym razem go zapytam, bo ciekawa jestem ile przytyło się tłuścioszkowi q;

U mnie jest mierzenie na tych wizytach comiesięcznych i zawsze proszę o wydruczek z pomiarami :) Teraz w ogóle mam chodzić co 2 tygodnie - zrobiło się poważnie :)

No wlasnie mnie dziwi ze mi nie umowil za dwa tygodnie :what: niby szyjka skrocona i luteina i lezenie a tu nastepna wizyta az 16 :/

to faktycznie dziwne... bo u mnie z kolei szyjka super, nic mi nie jest, nic nie biorę, ale na końcówce jednak lekarka chce częściej to kontrolować... Jak masz się martwić, to może pójdź z tydzień wcześniej? W sumie Twój spokój najważniejszy.

reklama
Do góry