reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

Zapomniałam o tej zakładce :D

Dopisze najważniejsze ;)
31t1d wg usg i z om - termin się wyrównał na 7.07 :)
Przepływy wody ok :) serduszko 151 uderzeń na minute
Chłop zostaje chłopem
Niestety z pozycji główką w dół przekręcił się i siedzi na pupie tzw ułożenie miednicowe.
Mięśniak się rozciągnął ma 5 cm i pewnie będzie się tak rozciągać w raz z macicą, Najważniejsze że to nic nie znaczy dla ciąży i dziecka.
Blizna w macicy 4 minimetry więc nic się nie dzieję :)

Tadam :D

Następna wizyta... jeszcze w tym miesiącu :D 27 maja ;)

reklama
Tu sa moje wyniki z usg ... Mlody jest podluznie glowkowo , lozysko sie podnioslo jest nad glowka mlodego...

Załączniki

• 1432028946434.jpg
    1432028946434.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 100
  • 1432028971934.jpg
    1432028971934.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 107
Klara mały jeszcze zdąży się obrócić główką w dół, 2 tygodnie to sporo czasu zważywszy na to co nasze maluchy wyprawiają za fikołki w brzuchu w przeciągu godziny.:-) Ja mam wizytę jutro, już się nie mogę doczekać ostatnio byłam 5 tygodni temu więc trochę czasu już zleciało.

ja mam najbliższą 9 czerwca, ale na tych zwykłych comiesięcznych nie dostaję zdjęć i lekarz nie sprawdza wagi -_-
ale chyba tym razem go zapytam, bo ciekawa jestem ile przytyło się tłuścioszkowi q;

U mnie jest mierzenie na tych wizytach comiesięcznych i zawsze proszę o wydruczek z pomiarami :) Teraz w ogóle mam chodzić co 2 tygodnie - zrobiło się poważnie :)

No wlasnie mnie dziwi ze mi nie umowil za dwa tygodnie :what: niby szyjka skrocona i luteina i lezenie a tu nastepna wizyta az 16 :/

to faktycznie dziwne... bo u mnie z kolei szyjka super, nic mi nie jest, nic nie biorę, ale na końcówce jednak lekarka chce częściej to kontrolować... Jak masz się martwić, to może pójdź z tydzień wcześniej? W sumie Twój spokój najważniejszy.

reklama
Do góry