reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

U mnie też jeszcze teraz miesiąc przerwy między wizytami, tylko ja jestem z moim na telefon, jak coś to dzwonie i moge w każdej chwili iść na dodatkową wizytę ;-)

reklama
ja mam co miesiąc wizyty cały czas, może po tej 9 czerwca będzie chciał mnie jeszcze zobaczyć wcześniej (; bo tak to nie zdąży przed porodem :D

No ja też miałam 20.05. wizytę i mam w poniedziałek dzwonić umówić się na pierwsze KTG także już pewnie będę chodzić co 2 tygodnie a w samej końcówce co tydzień....

Ja mam jeszcze dwie wizyty przed porodem 18.06 i 8.07, no i na pewno kilka KTG dojdzie. I jeżeli mi nie zlecą USG państwowo to sobie zrobię prywatnie przed samym porodem.

Ja w pierwszej ciazy ktg mialam dopiero jak pojechalam na wywolanie do szpitala. Terqz moj gin tez nic nie wspomina o tym

Ja też mam wizytę 8.06 :D Na niej mam mieć USG i mam dostać skierowanie do szpitala, zeby pojechać na konsultacje w sprawie cesarki.

reklama
Do góry