reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Super Mali ciesze sie ze ok :-)

Ja tez po. USG nie mialam bo bylo 2 tyg temu na genetycznym. Za to badal mi szyjke i jest wszystko ok :-)
Nastepna wizyta 25 marca

hej ja tak na szybko, jutro napisze wiecej i nadrobie - bylam jest ok maluch zdrowy i bardzo ruchliwy. Następna wizyta 2.04 i musze brac dodatkowo kwas foliowy 5mg chyba bo krew nie jest tak dobra jak mi sie wydawalo i cisne w kierunku anemii. musze zrobic kolejne badania.
A i wielkolud ma 6cm

katioshka - świetnie! czekam jutro na fotki twojego wiercipięty :-) ja tez biorę kwas foliowy 5 :tak:

galaxia - szybko zleci i dobrze że szyjka się mocno trzyma ;-)

i ja powróciłam z genetycznego:) Całe szczęście wszystko jest ok, serducho mocno bije, genetycznie też wszystko ok, tylko maluch nie chciał się za bardzo pokazać, pomachał tylko swoją śliczną rączką i się schował :-D Popatrzył na mnie lekarz, pomyślał chwilę i się pyta: "Pani też taka wstydliwa? :sorry2:" :-D

Ogólnie jest ok, tylko to plamienie to z łożyska było no i co.... przez miesiąc najbliższy - zero pracy, zero dźwigania, zero przemęczania się, zero sexu :baffled:

dziewczyny gratuluję wspaniałych wieści !!

Nilcia cieszę się że nareszcie trafiłaś na spoko lekarza :)

reklama
Do góry