reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

5tc+6dni i nadal brak objawow

Byłam u lekarza na usg i wyliczyłam 4+5 i był malutki pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym . Kazał przyjść za tydzien czyli w najbliższą środę.
Biore progesteron . Lekko tkliwe piersi i czasem bol w podbrzuszu i tyle..
Jestem po 2 poronieniach. Możliwe żebym nadal nic nie czuła?boję się wizyty
To ja jeszcze dopytam tutaj, skąd to 5+6 w tytule...? Nawet dziś nie jesteś na tym etapie...
Pęcherzyk + YS na etapie 4+5 to bardzo dobrze.
A objawy to odrębna historia, o niczym nie musi świadczyć ich brak lub obecność.
Przy poronionych ciążach miałaś objawy?

reklama
Bo
To ja jeszcze dopytam tutaj, skąd to 5+6 w tytule...? Nawet dziś nie jesteś na tym etapie...
Pęcherzyk + YS na etapie 4+5 to bardzo dobrze.
A objawy to odrębna historia, o niczym nie musi świadczyć ich brak lub obecność.
Przy poronionych ciążach miałaś objawy?
5+6 tak wyliczyłam mi wczoraj aplikacja na podstawie ostatniej miesiączki. Dziwne to wszystko. W 1 ciazy puste jajo I miałam czasem bole brzucha i zero mdlosci itp nic a nic objawow a druga to biochemiczna to nic nie czułam i cieszyłam się 3 dni .

Bo

5+6 tak wyliczyłam mi wczoraj aplikacja na podstawie ostatniej miesiączki. Dziwne to wszystko. W 1 ciazy puste jajo I miałam czasem bole brzucha i zero mdlosci itp nic a nic objawow a druga to biochemiczna to nic nie czułam i cieszyłam się 3 dni .
A dziś ta aplikacja pokazuje
Screenshot_20240819_100000_Preglife.jpg

To kiedy była ta Twoja ostatnia miesiączka? Bo napisałaś, że 11 lipca, coś się zmieniło od tego czasu? Jeśli 11 lipca, to jesteś w 5+4 dzisiaj...

USG było robione w środę.
Więc wszystko się zgadza.
To znaczy...?
USG w środę czy nie, dziś z OM 11 lipca nie wychodzi 6+0 IMHO...
To mam chyba jakiś inny kalkulator.
Dziś 5+4, w środę 4+6, to już bliżej tych wskazanych 4+5. Ale skąd dziś 6+0?
Chyba, że znasz też długość cyklu autorki - bo ja nie ;-), i użyłam kalkulatora uniwersalnego...

reklama
To znaczy...?
USG w środę czy nie, dziś z OM 11 lipca nie wychodzi 6+0 IMHO...
To mam chyba jakiś inny kalkulator.
Dziś 5+4, w środę 4+6, to już bliżej tych wskazanych 4+5. Ale skąd dziś 6+0?
Chyba, że znasz też długość cyklu autorki - bo ja nie ;-), i użyłam kalkulatora uniwersalnego...
Aaa bo Ty wyliczyłaś od OM. Ja usg policzyłam.

A te 6+0 nie wiem skąd jej się wyliczyło. Może krótszy ma cykl? Stąd jej się tak wyliczyło? Bo Flo czasem samemu wylicza na podstawie ostatnich cyklu. Mi raz tak wyliczyło.

Do góry