reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gratuluje zdrowych dzieciaczków ;)

Marzenka - ja całą ciąże borykam się z jakimiś przeziębieniami i grzybami więc się nie przejmuj. Te globulki są bardzo dobre.

karolina - to na pewno Twój stres wpływa na maleństwo. Moje przy każdym mierzeniu ciśnienia śpi a jak bym chciała żeby spała to bryka.

Dziewczyny jutro trzymajcie kciuki bo wieczorem jedziemy na usg :) mam nadzieje że zobaczę moje maleństwo i dowiem się co tam słychać u Oliwki bo mój państwowy gin ostatnie usg robił mi jakieś 2 miesiące temu jak i nie 3 ;/.

reklama
jankesowa waga imponująca ale najważniejsze, że z maluszkiem dobrze! gratulacje!
marzenka niczego się nie przewidzi ale może zdąży się obrócić.. trzeba być dobrej myśli!

nadia trzymam kciuki:)

karolina - tak jak dziewczyny piszą może to tylko twój stres przełożył się na maluszka. Myślę że gdyby faktycznie było to coś bardzo niepokojącego to by Cię nie puściły do domu.

Jankesowa -
o kurde to faktycznie niezła waga ... ale jka juz masz objawy zbliżającego porodu to kto wie może się tym razem uda sn:tak:

Marzenka - a to Ci zrobiła niespodziankę z tym obrotem. No ale jak się obróciła raz to może i drugi da rade :-p

a mi gin 2 sierpnia miał ten wymaz na GBS pobrać i nie pobrał :baffled: zwariować można... już 26.08 pewnie nie będzie pobierał...

Ogólnie gratuluję wszystkich wizyt :-)

karolina

Trzymam kciuki, jak dziewczyny piszą na pewno wszystko będzie w porządku

jankesowa

Waga faktycznie robi wrażenie :tak:

marzenka

No to dzidzia tym obrotem faktycznie zrobiła psikua, ale wszystko jest możliwe więc może jeszcze się obróci :tak:

Byłam wczoraj na wizycie ale wróciliśmy późno więc dopiero teraz piszę. Z malutkim ok, waży już 2600g , gin stwierdził że trochę duzy jest jak na wiek ciąży.Jest główką w dół. Pobrał mi krew do badania. Nie sprawdził mi szyjki ani nic. I stwierdził że mam przyjśc na początku września. Czasem nie zdążę do niego bo mogę przecież urodzić wcześniej. Chyba wybiorę się za dwa tygodnie do niego. Tylko mnie wczoraj wpienił:baffled:

mama a dlaczego nie pobrali wymazu?

Mali ginekolodzy chyba z zasady nie przewidują, że możesz urodzić wcześniej :-p. Sama właśnie to przerabiam, wizytę mam w poniedziałek czyli będzie 37 t.c. i dopiero wymaz będzie robił, szyjki ani razu nie badał :-p.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za Wasze kciukasy jesteście kochane, dzisiejsze ktg w normie :DDDDDDDD

nadia-kciuki trzymam :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry