reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

annaoj

No czekałam na wieści od Ciebie :-) No to super, że wszystko ok to najważniejsze :-)5 dni to już na prawdę nie dużo :tak:No i super bo chyba doczekasz się tego upragnionego porodu sn :tak:A fotę jakąś ma ?? :-)

Ja właśnie przed następną wizytą mam zrobić jakieś badanie odnośnie krzepliwości ??:confused: Nie wiem czy dobrze zrozumiałam no i wymaz jakiś to chyba ten co pisałyście wcześniej bo mówił, że to badania pod kątem porodu. A na następnej wizycie też ma mnie umawiać na wizytę u anestezjologa podobno 100zl kosztować to ma

reklama
monia

A to nie jest czasem tak, że taka wizyta jest obowiązkowa bo jakby coś się działo to wtedy decydują o cesarce i po to te wizyty ?? Bo ja też mam rodzić normalnie a mimo to taką wizytę mam mieć

annaoj- no to super wieści ;)
Kademi- no pięknie :D jaka buziunia słodziutka :)
Love- bidulo no 3mam kciuki kochana żeby wsio poszło po Twojej myśli :*

Ja jutro wizyta ktg i badanie dowcipne, ale mam stresa bo rwie dołem kurde ciekawam co powie.

Monia do anestezjologa szłam przed każdym porodem, bo w razie zzo też potrzebna konsultacja, a poza cc nigdy nie można wykluczyć.
Kademi no mam nadzieje, że będzie sn. Ja mam wizytę z anestezjologiem w szpitalu, do tej pory było bezpłatnie, więc mam nadzieje, że teraz też tak. Na badania "naciągnęłam" rodzinnego, muszę tylko morfologię dorobić.
Fot nie mam, moja ginka nie robi usg.

Zapomniałam jeszcze, że dostałam plan porodu do wypełnienia, teraz tak szpital wprowadził, ale jeszcze nie zajrzałam do tego.

annaoj
Na Łubinowej poród za darmo ale wizyta z anestezjologiem już płatna :-( w ogóle słyszałam, że żeby tam rodzić trzeba zaliczyć kilka wizyt prywatnie u lekarzy tam pracujących, ale nie wiem czy to prawda bo ja od początku ciąży chodzę prywatnie więc się tym nie interesowałam

To trzymam kciuki żeby Ci natura dała tą możliwość SN :tak:

karolina

To kciuki za Ciebie również zaciśnięte żeby było ok

No to chyba jeszcze tylko camelka miała dzisiaj wizytę ?? Mam nadzieje, że po tych jej szaleństwach wszystko w porządku, że nie przeholowała....

annaoj dziś mamy dzień dobrych newsów... gratulacje! Ciesze się, że wszsytko dobrze. No i dołączyłaś do grona wrześniówek które mają wizyte 05.08 :-D

Czekamy na camelke...

karola ​trzymam kciuki za jutro &&& no właśnie gdzie Cię wcięło????

reklama
Do góry