reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Dziewczynki Wy tu się nie rozpakowujcie za wcześnie! Doczekajcie chociaż połowy sierpnia :-p

Reszcie gratuluję wizyt, jak patrzę jakie wagi maluszków wpisujecie to dociera do mnie, że to już za chwilkę i wszystkie będziemy mogły przytulić nasze dzieciątka :-D Nie ma już mowy o 50g czy 350g tylko wszystkie ponad 2kg :szok: Przepięknie! Marzenka - 2700g, wow, tyle mojego TŻa bratanica ważyła jak się urodziła. W skończonym 38tc :-p

Judyś - dziecię Twoje ziewało, bo pewnie uznał, że te wizyty u gina to mega nudne są, ot co :laugh2:

Ja na kolejną wizytę idę 5 sierpnia, czyli za niecałe 2 tygodnie.

reklama
no wlasnie kurde to juz za 2 tygodnie moge rodzic masakra :-Djak to szybko zlecialo:-D
judys super ze u ciebie tez ok ;-)
ja dzis az sie przerazilam kumpela na dzis miala termin i dzis urodzila chlopina wazyl 5700 i sama dala rade urodzic:szok::szok::szok::szok::szok::szok:oni ogolnie duzi sa ale zeby az tak ,.syna jak urodzila to mial 4400.normalnie az sie zestresowalam:-D
galaxia hehe seksu juz mniej bo mnie boli;-)

reklama
annaoj

Ja również trzymam kciuki za Ciebie , na którą masz wizytę ? Ja jadę na 10:45 ale lekarz po urlopie więc pewnie będzie dużo pacjentek na bank będzie miał poślizg, czyli pewnie się wysiedzę:dry:

Judyś

Dobrze, że wszystko w porządku gratuluję udanej wizyty :tak: To jak to leciało z tym zakładem bo nie pamiętam kto ile obstawiał wygrałaś pizze ??:-D

marzenka

Powaliłaś mnie z tym 5700 :szok: I lekarze nie bali się tak naturalnie żeby rodziła ??:szok:

Do góry