reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

love w końcu zwolnisz trochę i może pobędziesz z nami więcej, więc mądry ten lekarz że kazał Ci leżeć :-) a tak serio to zobacz szybko minie. co to jest 3 tygodnie w porównaniu do 9 msc :-)

MArzenka trzymam &&&&&&&

reklama
Sanya-nawet nie wiem co napisać bo jak skomentować taką głupotę.Takie Panie mgr są najgorsze i najmądrzejsze.
love-odpoczywaj kochana 3 tygodnie zlecą szybciutko-nie dziwię się że poczułaś strach w końcu godzina zero coraz bliżej:-p

Sanya- trzymam kciuki za normalne USG u "prawdziwego" fachowca

Love - współczuje, no ale musisz troche wyluzować i odpoczywać jak lekarz kazał! Dasz rade!!!!

Marzenka - trzymam kciuki!

Sanya brak słów.

Love leż i odpoczywaj, ja na takim rozwarciu już tyle tygodni utrzymałam, wierzę, że Ty też wytrzymasz.

Ja jutro mam wizytę i nawet jestem dość spokojna (ostatnio raczej już się nakręcałam i panikowałam), ale co by nie było to już końcówka, więc jakoś będzie, tak się uspokajam.

Sanya to miałaś przejścia z panią mgr :no: brak słów... Mam nadzieje, ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
Love wypoczywaj wypoczywaj i ściskaj nogi, będzie dobrze :tak:
marzenka czekamy na wieści i kciuki zaciśnięte :-)

uf jak mi ulzylo:-D
mala warzy 2720 posiew pobrany u mnie sie placi 25zl jutro zrana mam zawiesc do laboratorium.
szyjka mi sie skrocila ale mowil ze to normalne stad te bole mialam w sumie teraz tez mam tylko ze mniejszy..i po 6tym sierpnia moge rodzic bo ciaza donoszona bedzie;-)zakazu nie mam:-D

reklama
Do góry