reklama
iryska
Fanka BB :)
Sanya-nawet nie wiem co napisać bo jak skomentować taką głupotę.Takie Panie mgr są najgorsze i najmądrzejsze.
love-odpoczywaj kochana 3 tygodnie zlecą szybciutko-nie dziwię się że poczułaś strach w końcu godzina zero coraz bliżej
love-odpoczywaj kochana 3 tygodnie zlecą szybciutko-nie dziwię się że poczułaś strach w końcu godzina zero coraz bliżej
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Sanya brak słów.
Love leż i odpoczywaj, ja na takim rozwarciu już tyle tygodni utrzymałam, wierzę, że Ty też wytrzymasz.
Ja jutro mam wizytę i nawet jestem dość spokojna (ostatnio raczej już się nakręcałam i panikowałam), ale co by nie było to już końcówka, więc jakoś będzie, tak się uspokajam.
Love leż i odpoczywaj, ja na takim rozwarciu już tyle tygodni utrzymałam, wierzę, że Ty też wytrzymasz.
Ja jutro mam wizytę i nawet jestem dość spokojna (ostatnio raczej już się nakręcałam i panikowałam), ale co by nie było to już końcówka, więc jakoś będzie, tak się uspokajam.
-Lorelain-
love - leżenie dobrze Wam zrobi ... siły zregenrujesz przed nocnym wstawaniem ;-)
gosheek
love trzymam kciuki o jak najdluzszy pobyt w dwupaku;-)
guziczeek26
Sanya to miałaś przejścia z panią mgr brak słów... Mam nadzieje, ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
Love wypoczywaj wypoczywaj i ściskaj nogi, będzie dobrze
marzenka czekamy na wieści i kciuki zaciśnięte :-)
Love wypoczywaj wypoczywaj i ściskaj nogi, będzie dobrze
marzenka czekamy na wieści i kciuki zaciśnięte :-)
marzenka21
uf jak mi ulzylo
mala warzy 2720 posiew pobrany u mnie sie placi 25zl jutro zrana mam zawiesc do laboratorium.
szyjka mi sie skrocila ale mowil ze to normalne stad te bole mialam w sumie teraz tez mam tylko ze mniejszy..i po 6tym sierpnia moge rodzic bo ciaza donoszona bedzie;-)zakazu nie mam
mala warzy 2720 posiew pobrany u mnie sie placi 25zl jutro zrana mam zawiesc do laboratorium.
szyjka mi sie skrocila ale mowil ze to normalne stad te bole mialam w sumie teraz tez mam tylko ze mniejszy..i po 6tym sierpnia moge rodzic bo ciaza donoszona bedzie;-)zakazu nie mam
reklama