reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

love w końcu zwolnisz trochę i może pobędziesz z nami więcej, więc mądry ten lekarz że kazał Ci leżeć :-) a tak serio to zobacz szybko minie. co to jest 3 tygodnie w porównaniu do 9 msc :-)

MArzenka trzymam &&&&&&&

reklama
Sanya-nawet nie wiem co napisać bo jak skomentować taką głupotę.Takie Panie mgr są najgorsze i najmądrzejsze.
love-odpoczywaj kochana 3 tygodnie zlecą szybciutko-nie dziwię się że poczułaś strach w końcu godzina zero coraz bliżej:-p

Sanya- trzymam kciuki za normalne USG u "prawdziwego" fachowca

Love - współczuje, no ale musisz troche wyluzować i odpoczywać jak lekarz kazał! Dasz rade!!!!

Marzenka - trzymam kciuki!

Sanya brak słów.

Love leż i odpoczywaj, ja na takim rozwarciu już tyle tygodni utrzymałam, wierzę, że Ty też wytrzymasz.

Ja jutro mam wizytę i nawet jestem dość spokojna (ostatnio raczej już się nakręcałam i panikowałam), ale co by nie było to już końcówka, więc jakoś będzie, tak się uspokajam.

Sanya to miałaś przejścia z panią mgr :no: brak słów... Mam nadzieje, ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
Love wypoczywaj wypoczywaj i ściskaj nogi, będzie dobrze :tak:
marzenka czekamy na wieści i kciuki zaciśnięte :-)

uf jak mi ulzylo:-D
mala warzy 2720 posiew pobrany u mnie sie placi 25zl jutro zrana mam zawiesc do laboratorium.
szyjka mi sie skrocila ale mowil ze to normalne stad te bole mialam w sumie teraz tez mam tylko ze mniejszy..i po 6tym sierpnia moge rodzic bo ciaza donoszona bedzie;-)zakazu nie mam:-D

reklama
Do góry