reklama
iryska
Fanka BB :)
Galaxia-dobrze że wszystko ok i czemu miałabyś nie zdążyć z wynikiem przed porodem większość kobiet rodzi w 40 tygodniu
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Galaxia cieszę się, że wsio ok.
Marzenka bo Cie w laboratorium skasują. Ja swoje też sama zanoszę i płacę:-)
Love &&&&&&&&&&&&&
Marzenka bo Cie w laboratorium skasują. Ja swoje też sama zanoszę i płacę:-)
Love &&&&&&&&&&&&&
iryska
Fanka BB :)
Mi też gin pobiera wymaz a ja zanoszę do lab i tam płacę
Ja już po wizycie, synek się obrócił główką w dół i wygląda na to, że przyjdzie mi rodzić SN. Pozostaje mi się jedynie modlić, żeby wytrzymał do 2 września przynajmniej. Czuję się jakbym zaraz miała dostać potężny @. Ciekawe ile moje spojenie to wytrzyma. Kim i jej spuchnięte człapy mogą się teraz schować przy moich balasach....
Zlecił mi masę badań, powtórzyć posiew na wszelki wypadek, hbs, morfologię, kolejne toxo. Posiew pobierze na wizycie 6.08. Mam zrobić usg, bo pani magister w szpitalu umieściła bez słowa wyjaśnienia notatkę na opisie usg, że malutki ma poszerzenie ponad normę komory bocznej mózgu- czego do tej pory nikt jakoś nie wyłowił...
Idę wybierać salę do porodu , hehe.
Zlecił mi masę badań, powtórzyć posiew na wszelki wypadek, hbs, morfologię, kolejne toxo. Posiew pobierze na wizycie 6.08. Mam zrobić usg, bo pani magister w szpitalu umieściła bez słowa wyjaśnienia notatkę na opisie usg, że malutki ma poszerzenie ponad normę komory bocznej mózgu- czego do tej pory nikt jakoś nie wyłowił...
Idę wybierać salę do porodu , hehe.
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Sanya ja bym bardzo chciała co by mój W się obrócił.
A lekarz Ci powiedział cóż to może znaczyć, pierwsze słyszę
A lekarz Ci powiedział cóż to może znaczyć, pierwsze słyszę