reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

ja też po wizycie :) widziałam pęcherzyk... podobnie jak u martas jeszcze za mały do zmierzenia... jestem mega szczęśliwa :) kolejna wizyta 8 lutego... nie mam zdjęcia więc się nie pochwalę :)

reklama
Mama2009 - gratuluje:-) Możemy się teraz nawzajem uspokajać;-) Ja kolejną wizytę u swojego gina mam 7. lutego to też wkleję zdjęcie:cool2:
Lorelain - jak pisze mama - będzie na bank ok :)

sweetcybermqq5.gif

sweetcybermqq5.gif

sweetcybermqq5.gif

GRATULUJE DZIEWCZYNY !!!
Bardzo sie ciesze ,że mamy koleje potwierdzone ciężaróweczki!!!

Lori-
BĘDZIE DOBRZE JESTEM O TYM PRZEKONANA!!! JUŻ SIE NIE MOGE DOCZEKAĆ ZDJĘCIA TWOJEJ FASOLINKI!!!http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSbimba.gif

hej laski, co tam slychac, widze ze coraz więcej potwierdzonych szczesliwych ciąż :) super badzo sie ciesze:) ja czekam do poniedziałku na drugie usg mam nadzieje ze w koncu cos zobacze, mam mega stres czy wszystko bedzie ok, Lori trzymam kciuki zebysmy miały dobre wiesci w poniedziałek :) o 15 bede juz po więc dam znac co i jak:) jak narazie to caly czas bolą mnie cyce strasznie!!! i chce mi sie jeść ciagle :D:D

pozdrawiam i milegu wieczorku :)

reklama
Ja juz jestem po wizycie

tak było 11 dni temu czyli 5 i 2 tc.
pęcherzyk o dziwnym kształcie, który bardzo zaniepokoił lekarza, widać ciałko żółte i malusieńki zarodek ze słaba akcją serca, no ale była. Nad pęcherzyk krwiak.

dzisiaj jechałam do lekarza z duszą na ramieniu, ale pocieszałam się że takie straszne mam mdłości to musi być dobrze.
wg OM dzisiaj 6 i 5 dni
przy badaniu ginekologicznym wszystko dobrze, potem usg.
Chwila cisza to juz się przestraszyłam, patrze na ekran i juz bez słowa sama widziałam że serducho bije.
Cyt lekarza: no to wymierzymy teraz "młodzież" Ma0,98 cm co odpowiada 7 i 1 tc :-)
Fasolka nawet 3 dni starsza. Serducho mocno bije 150 uderzeń na minute.
Pęcherzyk jest już okrąglutki czyli taki jaki powinien być.
Niestety nadal jest krwiak i nadal duży. Ma prawie 3 cm. Mam dużo leżeć i nic nie dźwigać. Najlepiej nic nie robić.

po lewej fasolka, a ta plama po prawej to krwiak.

Do góry